Veronica Antonino

I'm weird cuz i hate goodbyes"för lova att alltid finnas där, även om det blivit som det är. För ingen förstår så bra som du, det kan jag lova här och nu"

BARCA - inter snart och jag ska titta med min älskade lillebror.
sitter och små flinar åt alla fula facebook grupper. vet ni? Nu ska jag få fart på alex så vi får lite liv i huset innan allt ruttnar bort.

måste bara skriva ner några saker.jag tror det inte går att hitta bättre vänner som verkligen bryr sig, så många som vill mig väl men även jag behöver vara för mig själv en stund. Jag har inte sovit mycket i natt och det märkte man väl, min kropp är sliten och mina ögon svider. Idag tog mina profil ledare in mig på ett rum, pratade om allt mellan himmel och jord, Dom har alltid velat mitt bästa och idag ville dom verkligen att jag börjar ta tag i mig själv. Lätta på mig och bara prata ut. Dom vet verkligen hur man gör för att uppmuntra en,åh vad jag älskar dom!?

måste bara skriva ner några saker.
jag tror det inte går att hitta bättre vänner som verkligen bryr sig, så många som vill mig väl men även jag behöver vara för mig själv en stund. Jag har inte sovit mycket i natt och det märkte man väl, min kropp är sliten och mina ögon svider. Idag tog mina profil ledare in mig på ett rum, pratade om allt mellan himmel och jord, Dom har alltid velat mitt bästa och idag ville dom verkligen att jag börjar ta tag i mig själv. Lätta på mig och bara prata ut. Dom vet verkligen hur man gör för att uppmuntra en,
åh vad jag älskar dom!

So pick me up when it?s overthis is the only way, and I'm sorry that I not perfect.
And maybe someday it can be we again, But not now. We need to find a way out then we can start think about us.

you are the best of the best you are the greatest.

vad händer med oss?


vi är så olika, som om vi kommer från olika planeter men ändå är det nått som gör oss så överdrivet lika och kan inte vara ifrån varandra. Ingen av oss vill förlora och vi gör allt för att inte sänka oss själva, men istället trycker vi ner varandra, trycker så hårt att det gör ont. Vi vet hur det kommer bli till slut, vi båda är smarta nog till att inse det. Men vad fan händer med oss?

You can, think you can get freeYou think you won't need meThat you're gonna get you something better,But you know that we're in this forever,And you can, think you can walk outEven with your doubts,But you know that we're in this togetherYou can try to push me from youNothing you do will keep us a partCause it's too late, there's no escapeMight as well face it, baby we're stuck with each otherStuck with each otherAin't nothing you can do about itIt's been too long, it's been too strongCause we belong hereBaby, we're stuck with each otherStuck with each otherStuck in love with each otherNow I can say that I would not careIf you were not there,Tell myself that I'll be fine without yabut I would die if I was not around ya,and I can try to convince youI don't need to be with you,But my only thoughts are thoughts about ya,What can I do, love is like glue.There's no way toTear us a part


You can, think you can get free
You think you won't need me
That you're gonna get you something better,
But you know that we're in this forever,
And you can, think you can walk out
Even with your doubts,
But you know that we're in this together
You can try to push me from you
Nothing you do will keep us a part

Cause it's too late, there's no escape
Might as well face it, baby we're stuck with each other
Stuck with each other
Ain't nothing you can do about it
It's been too long, it's been too strong
Cause we belong here
Baby, we're stuck with each other
Stuck with each other
Stuck in love with each other
Now I can say that I would not care
If you were not there,
Tell myself that I'll be fine without ya
but I would die if I was not around ya,
and I can try to convince you
I don't need to be with you,
But my only thoughts are thoughts about ya,
What can I do, love is like glue.
There's no way to
Tear us a part

Fredag och dagen spenderades med Anna lite här och där. Fick med mig lite underkläder ( ja som lovade mig själv att inte köpa någonting mer den här månaden, men jag får skylla på att dom var på rea och jag behövde verkligen dom här grejerna!!)Fredag och dagen spenderades med Anna lite här och där. Fick med mig lite underkläder ( ja som lovade mig själv att inte köpa någonting mer den här månaden, men jag får skylla på att dom var på rea och jag behövde verkligen dom här grejerna!!)

vad fan äre med dig?

alla människor förändrats, hela tiden utan att vi märker det, jag har förändrats det vet jag klart och tydligt, men vems liv är det? Mitt eller ert? Jo precis, Mitt. Det är upp till var och en att hitta sina vägar in på livet inte någon annans uppgift. Jag gör det jag vill, jag gör saker som jag inte vill. Jag gör dumma saker men jag gör även bra saker. Precis som vilken människa som helst. Det finns egentligen ingen "gamla du" & "nya du", det är fortfarande samma person, samma persons liv, med en aning ändringar. Men hela livet är gjort av förändringar och det finns inget vi kan göra mer än att acceptera att dom faktiskt lever sitt eget liv, men en sak kan jag tala om för er.
det är synd att du har förändrats, du var så otroligt bra på den tiden.

biologi + fysik + so = 2 timmars prov imorgon.HATAR ER OCKSÅ SMÅ FULA BÖCKER..Ska sätta mig och rå plugga 27 sidor om miljö, finns nog inget värre än såna här stunder när man är i sista sekunden med allt. Jävla prov som är imorgon, Åh.. "så man bäddar får man ligga". Har pluggat mer än halva dagen och vad fan har jag lärt mig? bokstavligen inte ett skit. Kanske dags att sätta igång då med tanke på att provet är direkt på morgonen och i matsalen, haha skrattretande men sant, och vet ni vad det värsta av allt är? vi ska ha namnlappar på vart vi ska sitta.


biologi + fysik + so = 2 timmars prov imorgon.
HATAR ER OCKSÅ SMÅ FULA BÖCKER..


Ska sätta mig och rå plugga 27 sidor om miljö, finns nog inget värre än såna här stunder när man är i sista sekunden med allt. Jävla prov som är imorgon, Åh.. "så man bäddar får man ligga". Har pluggat mer än halva dagen och vad fan har jag lärt mig? bokstavligen inte ett skit. Kanske dags att sätta igång då med tanke på att provet är direkt på morgonen och i matsalen, haha skrattretande men sant, och vet ni vad det värsta av allt är? vi ska ha namnlappar på vart vi ska sitta.