Veronica Antonino

22.22 jag blir galen och åh vad jag hatar tankar

ligger i sängen och bara tänker, musiken susar i öronen och allt känns skit. vill ingenting annat än att ligga i min egna säng och titta på samma filmer som jag sett ett antal gånger, men på min tv, i min säng, i mitt hem. Nej nu blev det ännu jobbigare.. fan vad jag önskar att jag låg där. Men min mormor är underbar. Önskade att fler var som henne..

Mötte upp elin på stan där vi senare drog oss till café gränden där vi satt i timmar och pratade och åt. För mig blev det en fläsk med bea och pommes. Gott! Nu ska jag fortsätta med mitt, får se om jag går ut och träffar emelie sen också.Mötte upp elin på stan där vi senare drog oss till café gränden där vi satt i timmar och pratade och åt. För mig blev det en fläsk med bea och pommes. Gott! Nu ska jag fortsätta med mitt, får se om jag går ut och träffar emelie sen också.

just nu.. hehehar nyss varit och handlat med mormor. Fick hem en hel del gejer om man säger så. Nu väntar stan och elin på mig. Kommer hem någon gång ikväll efter att verkligen ha tagit det lugnt med min underbara vän


just nu.. hehe

har nyss varit och handlat med mormor. Fick hem en hel del gejer om man säger så. Nu väntar stan och elin på mig. Kommer hem någon gång ikväll efter att verkligen ha tagit det lugnt med min underbara vän

gårdagens bilder, Ja dom förklarar nog det mesta.Hoppas min pingla elin carlsson fick sig en jäkla bra 16års dag iaf! Knappt någon sömn, promenader, folk och mat överallt. ja, de e nog det man kan säga. Vi lever iaf, lever livet.

gårdagens bilder, Ja dom förklarar nog det mesta.
Hoppas min pingla elin carlsson fick sig en jäkla bra 16års dag iaf! Knappt någon sömn, promenader, folk och mat överallt. ja, de e nog det man kan säga. Vi lever iaf, lever livet.

För det som kändes jobbigt känns nu dubbelt så svårt

torsdag
vaknar med hög feber för tredje dagen och undrar fortfarande hur länge det här ska pågå? (riktigt irriterande måste jag säga). Hur som helst har jag bara legat i sängen den här torsdagen. Ont i huvudet som in i helvete har jag också, men inte av den naturliga anledningen utan såhär ligger det till :
jag var ensam hemma och eftersom jag har legat och kallsvettas hela dagen så gick jag och duschade, när jag väl har stått i duschen ett tag känner jag hur mina ben börjar skaka och jag börjar yra (vilket jag alltid gör när jag har feber) jag minns hur allt blev svart och jag skriker (fråga mig inte varför, de hände bara).. jag vaknar upp av att jag ligger i duschen, jag har ingen aning om hur lång tid jag kan ha legat där men hemsk var det. Slagit i huvudet i väggen, det är den ogillade anledningen till att mitt huvud dunkar hårdare än hårdast. Imorgon ska jag vara frisk, annars jävlar..

otur/tur? tss..skolan blev inte direkt som planerad om man säger så.. lektionerna som vi skulle ha prov på blev inställda.. otur?!.. jag är född fredagen den 13 så tror mig jag är van vid otur. Känner mig rätt irriterad att jag ens gick till skolan eftersom jag hade/har feber.. jävla skit

otur/tur? tss..
skolan blev inte direkt som planerad om man säger så.. lektionerna som vi skulle ha prov på blev inställda.. otur?!.. jag är född fredagen den 13 så tror mig jag är van vid otur. Känner mig rätt irriterad att jag ens gick till skolan eftersom jag hade/har feber.. jävla skit

drar mig till skolan/febern är kvar

det är onsdag och klockan står på 07.16, jag ska strax gå ut och möta upp amanda för att knalla iväg till bussen vid centrum, jag har feber än idag men jag väljer att gå till skolan ändå med tanke på proven. hoppas ni mår betydligt bättre än vad jag gör. Ni kan säkert tänka er hur jag ser ut nu.. ingen vacker syn om man säger så. Nu ska jag rusa vidare!

jag lyckas bli sjuk. Feber och har kallsvettas hela dagen, yippie.Imorgon ska jag ta mig till skolan eftersom jag har 2 prov - fysik och matte!Får hoppas på en bättre dag imorgon istället för den här tisdagen som jag knarkat alvedon.


jag lyckas bli sjuk. Feber och har kallsvettas hela dagen, yippie.

Imorgon ska jag ta mig till skolan eftersom jag har 2 prov - fysik och matte!
Får hoppas på en bättre dag imorgon istället för den här tisdagen som jag knarkat alvedon
.

du tråkiga söndag, kan du ta och bli lite roligare?

rubriken förklarar nog det mesta. Söndagar, precis som alltid befinner jag mig instängd på mitt rum och lyssnar på samma låtar som vanligt. Det mesta är faktiskt som vanligt idag.. tråkigt nog. Zamzam skulle hit men a det sket sig också. Jävla söndagar..