Veronica Antonino

Bon Iver - skinny love

I told you to be patient
I told you to be fine
I told you to be balanced
I told you to be kind
Now all your love is wasted?
Then who the hell was I?
Now I'm breaking at the britches
And at the end of all your lines

Sorry my heart that I can't make it throughI would have loved to see you shooting them hoopsHurts every time that I'm away, but I gotta make this happen okaySo don't think I don't miss you, I miss you the mostCan be there though I wish that I was ..

Sorry my heart that I can't make it through
I would have loved to see you shooting them hoops
Hurts every time that I'm away, but I gotta make this happen okay

So don't think I don't miss you, I miss you the most
Can be there though I wish that I was ..

Vinnarna i futsal dm blev vi och nu slänger jag fram ännu en medalj som ska läggas på ett fint ställe i rummet.. Nu blir det sm tjejoooooor!IDROTT PÅ LÖGARÄNGEN?ska strax hoppa in i duschen och sen åka till Natta och hämta en bikini som jag ska låna till morgon dagen. Ska nämligen ha simning/livräddning som idrott på löga. Ser sååååå mycket fram emot det. Men men. Alltid den ljusa sidan, jag får träffa natta och jag har sovmorgon till 09.10!

Vinnarna i futsal dm blev vi och nu slänger jag fram ännu en medalj som ska läggas på ett fint ställe i rummet.. Nu blir det sm tjejoooooor!

IDROTT PÅ LÖGARÄNGEN?
ska strax hoppa in i duschen och sen åka till Natta och hämta en bikini som jag ska låna till morgon dagen. Ska nämligen ha simning/livräddning som idrott på löga. Ser sååååå mycket fram emot det. Men men. Alltid den ljusa sidan, jag får träffa natta och jag har sovmorgon till 09.10!

sommar och sol vi behöver dig.fina och söta bilder på mig och kära elin
hemskt så mycket man längtar till sommaren. Dom här 2 bilderna väcker många sommar minnen.
Nu ska jag dunka musik och städa sen drar jag till Nino för kvällssnackförsta inlägget 2010

kom hem runt halv 3 inatt. Nu har jag världens huvudvärk och är helt trött. Jag vakande iaf 15.00 idag och somna igår runt 5 efter att jag pratat med saman och hans kusin.. haha. Om man ska sammanfatta gårdagens kväll så var den helt underbar till en början men efter torget så blev det bara kallt. Jaja vi hade iaf de kul om man tänker efter!..även om det hände lite onödiga saker. Men helt klart lyckad. Thanku!
bilder kommer sen när jag fått alla

kläderna från h&m har kommit, kommer sitta fint till nästa högpunkt!!
Upp