Veronica Antonino

see you in my nightmaresspleat match mot tuna ekeby och vi vann med 3-0, vilket betyder att vi tar ledningen i serien. Härligt! Fick även veta att jag har höjt mig i fler ämnen så nu har jag 235 p. Imorgon äre prao för min del på nya thulins men nu ska jag sova, tjolahopp!

städat klart mitt rum på nån timme även om de kändes som en evighet. Städningen kunde verkligen behövas, dag efter dag har mamma tjatat men idag tog jag tag i det. Nu ska jag krypa ner i sängen med musik,för mig låter de som en bra idé!


städat klart mitt rum på nån timme även om de kändes som en evighet. Städningen kunde verkligen behövas, dag efter dag har mamma tjatat men idag tog jag tag i det. Nu ska jag krypa ner i sängen med musik,
för mig låter de som en bra idé!

grattis på mors dag mamma!Idag väcks jag av att någon som bankar på min dörr och sedan hör ja röster - grattis på namnsdagen. Fick frukost på sängen och 130 kr, plus ett brev igår från mormor där det låg en hundring. Tack!Idag är det även mors dag och jag ska hitta på någonting förnuligt med tanke på att jag är helt ledig från allt idag. Skulle jag sammanfatta gårdagen så säger jag bara ordet cykel.. hahaträffade iaf Elin, Lina och hennes vänner. Nu ska jag fixa några bilder i solskenet, vi hörs!


grattis på mors dag mamma!

Idag väcks jag av att någon som bankar på min dörr och sedan hör ja röster - grattis på namnsdagen.
Fick frukost på sängen och 130 kr, plus ett brev igår från mormor där det låg en hundring. Tack!

Idag är det även mors dag och jag ska hitta på någonting förnuligt med tanke på att jag är helt ledig från allt idag. Skulle jag sammanfatta gårdagen så säger jag bara ordet cykel.. haha
träffade iaf Elin, Lina och hennes vänner. Nu ska jag fixa några bilder i solskenet, vi hörs!

I'm only gonna break your heartför det första vill jag be om ursäkt för min dåliga uppdatering, men ärligt talat så händer det så mycket just nu. Hur som helst så vaknade ja upp hos miss johansson där vi sedan begav oss till rocklunda vi 9 tiden eftersom vi skulle jobba. Bilderna säger allt. tråkigt. tråkigt och åter igen tråkigt. kan även tala om för er att vi hade nyss match och vann med 2-0. Målvakten skadade sig och jag ställde upp och ställde mig i målburen eftersom jag faktiskt va målvakt när jag var liten.. haha. Nu ska jag duscha och sedan ut.

sitter och lyssnar på aqua med anna som kastar naglar på mitt golv.. mysig tjej. Sover hos henne ikväll eftersom vi har en hel dag framför oss på råby ip imorgon.I'll learn to stand and breathe alone.I'll learn to walk looking up.I'll learn to live without your love.sitter och lyssnar på aqua med anna som kastar naglar på mitt golv.. mysig tjej. Sover hos henne ikväll eftersom vi har en hel dag framför oss på råby ip imorgon.

I'll learn to stand and breathe alone.
I'll learn to walk looking up.
I'll learn to live without your love.

life is a game, and you only got one life, so play it well.


innan jag somnar varje natt tittar jag på fotot som står vid tven, rakt framför sängen. Varje morgon tvingas jag se fotot, på dig&mig. När du pussar mig på kinden och jag ligger och skrattar. Varje jävla dag kommer tanken upp, varje jävla dag om hur vi hade det. Det där fotot? Skulle det hjälpa om jag bara tog bort det, brände det och aldrig mer fick tag på det. Skulle jag sluta tänka på oss, eller framför allt dig? Jag vet inte, o jag vet inte mycket längre men nått jag vet är att jag saknar dig, den du var, killen som var min bättre halva, han som fick mig att må så otroligt mycket bättre än vad jag egentligen mådde. Jag saknar hur du la armarna om mig, tittade rakt in i mina ögon och sedan började kyssa mig. Jag saknar din doft, den där som bara du kunde ha, jag saknar dina grimascher i skolan, hur du lipade och log med dina vackra läppar. Jag saknar hur du älskade mig, på det där sättet ingen annan gjorde, jag saknar till och med hur du blev arg. När du tog mig i handen i bussen och klämde hårt, jag tittade på dig och nu är vi där igen, tårar rinner och jag har ingen aning varför. Vad hände egentligen med det som vi kallade oss, vi, att vi blev ett. fan också.

men jag tänker inte ta bort fotot, tänker inte radera det ur mitt liv,
tänker inte sjunka, tänker inte ge upp. för du känner mig bättre än alla dom här, jag ger inte upp i första taget.