Veronica Antonino

helt vanlig dag förutom att jag åkte hem till elin efter skolan. Meningen var att vi skulle plugga tsm men när det gäller oss vet vi redan att ingenting blir som planerat. Kul hade vi iaf och några kort knäpptes.. haha.ligger och tittar på någon sjuk film på 6an Resident evil heter den iaf. Försöker även plugga lite smått matte och engelska men det går inge vidare det heller..barca spelar just nu och här ligger jag och a.. vet inte vad medans dom SKA vinna mot arsenal. gogogo!

helt vanlig dag förutom att jag åkte hem till elin efter skolan. Meningen var att vi skulle plugga tsm men när det gäller oss vet vi redan att ingenting blir som planerat. Kul hade vi iaf och några kort knäpptes.. haha.

ligger och tittar på någon sjuk film på 6an Resident evil heter den iaf. Försöker även plugga lite smått matte och engelska men det går inge vidare det heller..
barca spelar just nu och här ligger jag och a.. vet inte vad medans dom SKA vinna mot arsenal. gogogo!

älskar att våren är på gång!påväg till träninger ser vi massa polisbilar.sägs vara en sprängladdad bomb här i västerås (råby)polisen vet ännu inte än om det är en bomb eller om det är ett annat föremål som ligger i en väska i en parkerad bil. läskigt´godnatt
älskar att våren är på gång!

påväg till träninger ser vi massa polisbilar.
sägs vara en sprängladdad bomb här i västerås (råby)
polisen vet ännu inte än om det är en bomb eller om det är ett annat föremål som ligger i en väska i en parkerad bil. läskigt
´
godnatt

pluttisen från fiket.har gosat ner mig ordentligt i sängen och satt på mig min mjukaste tröja jag har. Fråga mig inte varför men den luktar zamzam, så ja, ni kan ju tänka er. Jag ligger och sniffar på min egen tröja. gulligt."You're the light at the end of the tunnel the break of the dayAfter the darkest night chasing all the evil awayYou're my flowers and sunshine cherries and red wineDiamonds they can't find shining through hard timesYou're the angel on Earth the proof there's a GodThe reason to keep on going you're my light in the darkThe first star in the sky and the last to leaveAnd when I'm travelin' through the night I feel your light on me"


pluttisen från fiket.

har gosat ner mig ordentligt i sängen och satt på mig min mjukaste tröja jag har. Fråga mig inte varför men den luktar zamzam, så ja, ni kan ju tänka er. Jag ligger och sniffar på min egen tröja. gulligt.

"You're the light at the end of the tunnel the break of the day
After the darkest night chasing all the evil away
You're my flowers and sunshine cherries and red wine
Diamonds they can't find shining through hard times
You're the angel on Earth the proof there's a God
The reason to keep on going you're my light in the dark
The first star in the sky and the last to leave
And when I'm travelin' through the night I feel your light on me"

här har vi några plagg som ja plockade med mig hem idag från en runda på stan med mig själv tills ja träffade min fina vän Anna Rydberg för en fika och en massa prat. allt från bikbok. Det var nämligen halva, halva priset. bild 1: aprikos färgad trekvartströja för 50 kr (orginal pris 149kr)bild 2: grå/vit trekvartströja för 50kr (orginal pris 149kr)bild 3: aprikos/begie mönstrat linne för 37kr (orgina lpris 149kr)bild 4: svart/beige mönstrat linne för 37kr (orginal pris)


här har vi några plagg som ja plockade med mig hem idag från en runda på stan med mig själv tills ja träffade min fina vän Anna Rydberg för en fika och en massa prat.

allt från bikbok. Det var nämligen halva, halva priset.

bild 1: aprikos färgad trekvartströja för 50 kr (orginal pris 149kr)
bild 2: grå/vit trekvartströja för 50kr (orginal pris 149kr)
bild 3: aprikos/begie mönstrat linne för 37kr (orgina lpris 149kr)

bild 4: svart/beige mönstrat linne för 37kr (orginal pris)

23.06 it's your problem now

Blev precis klar med storstädningen i mitt rum. Mååååå fan den som stökar ner det nu.
Imorgon är det Måndag vilket betyder skola för min del. 4 dagar kvar nu sen är det påsklov, skönt är bara förnamnet!