Veronica Antonino

Överaskingsfest!

God morgon på er! Igår blev det en överrasknings fest för Amanda på erikslund, Hon blev jätteglad och jag gled med mina kilklackar så mina fötter skrek när jag kom hem. Hoppas du fick en jättebra dag och visa nu hur en 18 åring ska leva livet!

Emelie kommer strax och hämtar upp mig, match med länslaget väntar i Örebro & ikväll väntar en oplanerad valborg. Så, antar att vi hörs. Tjing!

Hur tacklar man det här när man får svart på vitt. Jag e ett bokstavsbarn, dom har aldrig sagt ett shit, så jag öppnar mina sinnen nu för alla sorters intryck men rädslan och stressen den finns där det är inbyggt. Jag kan aldrig släppa taget, min identitet, Sitter fast i rutiner som en kraftig magnet

Hur tacklar man det här när man får svart på vitt.

Jag e ett bokstavsbarn, dom har aldrig sagt ett shit, så

jag öppnar mina sinnen nu för alla sorters intryck men rädslan och stressen den finns där det är inbyggt. Jag kan aldrig släppa taget, min identitet, Sitter fast i rutiner som en kraftig magnet23.19 NO WORRIES

Första skoldagen kändes väl ganska så jobbig. Har massa saker vi måste fixa i skolan och imorgon har vi skriv delen i spanska nationella..allt tänkande gjorde att ja somnade direkt efter skolan och vaknade upp och inser att jag aldrig borde ha somnat eftersom ja somnar så pass sent på kvällarna sen får mamma dra upp mig ur sängen på mornarna. meeeeeen.. men. Tittade nyss klart på filmen ondskan för att slippa läsa ut boken, killen tål stryk...

22.46 MY BOO.

Idag reste ja mitt arsle från sängen i god tid och cyklade in till stan med anna. Vi tog en spicy och landade i vasa o hade det allmänt mysigt. Mot kvällen träffade vi Fanny & Julia för att ta en lång promenad vid vattnet efter att dom tagit en glass på mc. Vi gick ut till piren o jag insåg snabbt vilka minnen det finns där. Sommar, kom snabbt för det är nu jag behöver dig som mest.

00.43 BEFORE YOU KNOW IT.

det är nu jag skulle sova som djupast men inte det inte, hade planer på att dyka ner i sängen direkt när ja kom hem men inte blev det så heller. Kvällen bestod av grillning på djäkneberget idag igen med fanny, fanny I och jullan men avslutade kvällen hos Julia. Hostan tar dö på mig dessutom, låter som en 57 åring som gott på cigg hela livet..inte sovit ut en ända dag pga hostan, man tror jag ska hosta upp hela magsäcken som sagt. stackars mig, vart är prinsen på vita hästen som lämnar hostmedicin? inte här iaf.
Nu ska ja ta en varm dusch, kolla på ett skön movie, vira in mig i täcket, gosa ner huvudet i kudden, sätta på några mysiga låtar och bara njuta av livet.......vem lurar jag? bums i säng och sleep well.

IGÅR - DJÄKNE.

grill med vännerna, kallare mot kvällen men vad gör det egentligen. Promenerade hem till anna med några stycken. Finner bara två ord Kish Kish.