Veronica Antonino

21.20 RIHANNA BILJETTER


jag sitter och käkat samtidigt som jag kollar på rihanna biljetter till den 2a november i globen, ett måste enligt mig men ett problem har dykt upp och jag vet inte hur jag ska lösa det på bästa sätt, men det visar väl sig.

En helt vanlig skoldag, samling 16.30 för match mot bk 30, vinst med 2-0!
jag gick även in till donken en snabbis för att prata med chefen, fick pröva mina anställningskläder o de känns både spännande och roligt, inte säkert än när ja sätter igång att jobba, men någon gång i September tror ja. Den varma duschen väntar och en sovmorgon står på spel! TUDELUUU

21.17 MÅNDAGSKVÄLL.


en måndags morgon som så småningen slår över till en tisdag. Sov morgon, jaaaarå!
Idag var en typisk måndag, på söndagskvällen innan man somnar tänker man ut nått som man ska ha på sig. En skjorta o ett par svarta jeans, de får duga.

Imorgon ska min första läxa lämnas in, jag skulle göra en inlämning om mig själv på svenskan. Så, vad finns egentligen bakom det bruna håret o dom gröna ögonen? En lång historia som skulle kortfattas på papper, tur att ja älskar att skriva en massa pladder då.

DAGS ATT FÅNGA DAGEN.

apornas planet (R)evolution blev avcheckat på min måste se på bio igårkväll. En bra film så den rekommenderar ja!
Klockan står på 10.04 o jag ska dömma min första match runt 12.00 o sen 4 matcher till, Dags att fånga dagen!

SENASTE 12 TIMMARNA.

Heeej! Ligger och sniffar på mitt nyduschade hår och låter charlies änglar stå på tven. Dom senaste 12 timmarna har ja vaknat upp brevid min fina och åkt vidare till skolan, gick från 8.10 - 16.00 o kändes som om dagen aldrig skulle ta slut. Till slut efter ja stressat igenom timmar efter timmar hamnar vi på cornetto för mat, thanku my darling. Match mot franke väntade på råby ip, 1-0 till oss.

Imorgon är det fredag, härliga fredag. Ska ringa mc chefen för att få mina arbetstider och tjäna lite pengar i helgen genom att dömma matcher, det får duga. HASSA........!

Gyptian - Hold You