Veronica Antonino

2011.....
då var 2011 avklarat, vilket jävla år men framför allt ett av mina favorit år. Med mina nära o kära, mina underbara vänner, min familj, min pojke och framför allt med min mamma. 2011,ja tror det här ifrån ja kommer minnas mina unga dagar när jag blir äldre för det här är min ungdom, jag lever i nuet med människor ja verkligen tycker om, tar varje dag som den kommer och ja vill alltid folks bästa. Det är nog prio nrr ett, se till att mina närmaste mår bra, för om ni någonsin ramlar, så lovar jag att jag bär er. En för jävla bra mening men fan vad ja är tacksam för allt, ni är helt otroligt bra!

haha, ja läser igenom vad ja har skrivit flera grr, ska tappa ner på svordomarna mormor, I promise! & till alla som kikar in hit var och varannan dag, ni är allt bra ni med och jag önskar er ett grymt nyår, kul att ni vill läsa ytan av mitt liv så Gott Nytt år fina ni!

NYÅRS LÖFTEN 2012.

Satt och klurade på lite nyårslöften och tänkte visa er mina 5 stycken ifrån förra året dvs dom ja skulle följa 2011. 

  • tänka ett steg till innan jag väljer nått som förändrar min framtid. CHECK
  • välja ett bra gymnasium och kunna gå ut med bra betyg. CHECK
  • börja bli mer ansvarsfull. CHECK
  • sluta tänka så mycket på sånt man inte borde tänka på. CHECK
  • inte återvända i det förflutna....see you in 2011. o ja ännu en avbockning, CHECK!

Här kommer 5 stycken nya som följer 2012:
  • Resa till minst 3 länder.
  • Köpa mig ett par jeffrey campbell lita skor.
  • Gå på minst en konsert med mina underbara vänner.
  • Sluta köpa onödiga saker bara för att det är billigt. 
  • Ta vara på alla möjligheter och aldrig ta saker för givet. 

NYA SKOR - WHITNEY PORT KOLLEKTION FÖR BIK BOK.Samma dag som vi åt på nancys så hittade ja ett par skor ifrån whitney port kollektion för bik bok. 500 kr och 50% av det, ja fyfan vilken tur jag har. Ett par fanns kvar och guess what? dom va gjorde för mig. Förmodligen ska jag ha dom imorgon (nyår friends) och en glittrig klänning, om allt går enligt planen. Middag med vännerna klockan 17.00 hos anna sedan får kvällen bli hur bäst den vill, för imorgon är det nyår och vi ska fira det nya året. 2012 here we come!

bilden är tagen ifrån google. 

19.36 HÄR OM DAGEN.
en bild ifrån Nancy's här om dagen med Anna och Alice. En runda på stan för att kolla om nått föll i smaken. Träffade upp vännerna senare på kvällen och kollade på bio, filmen new years eve och rad nr 1. Anna o jag höll humöret på topp och somnade även fint hos henne efter en promenad i det kalla.

IPHONESKAL.


Frugan klickade hem lite iphone skal till mig o henne, den här fick bli min för endast 49 kr. www.fyndig.se hittar ni fler fynd. 

Petter - Måste Vidare