Veronica Antonino

17.23 mot stan.


legat och kollat oth hela eftermiddagen men nu ska ja åka in till stan o träffa upp anna för att hitta på någonting, så vi hörs väl när jag är hemma igen, när det nu blir.

11.30 pim pam pet

Sov hos mormor med syster inatt. Vi spelade pim pam pet, det blev kaos & nu vill ja hem och sova i min egna säng.

fredagen - Firade Elin C.

I en lokal på pettersberg firades våran lilla elin carlsson igår som nu är 17 år, hoppas du fick en super kväll för det fick vi alla andra! Dansade tills fötterna ville ramla av och idag har jag och anna legat framför tven exakt hela dagen, det för blir så och där avslutar jag mitt inlägg. Hoppas ni får en bra lördag!

fotona är tagna av elin H eftersom hon är den ända kloka tjejen som kommer ihåg kameran, tur att vi har dig!

20.08 he deserves more

jag kan äntligen andas, redovisningen för klassens päron är avslutad och nu är det lov för min del. Jag ska ta vara på varje dag och verkligen njuta nu. Fixade lite med tjejerna i stan och sen drog till skolan igen. Imorgon på eftermiddagen åker jag in till stan för att fixa det sista med tanke på att jag är ledig sen är jag redo. Nu ska jag checka oth hela natten. Myspys.

här ser ni lite nytt som ramlade in i garderoben efter en tur i stan. Träffade upp tjejerna för en fika på gränden & planerade inför fredag då elin C ska firas. Säger inte mer än att här ska det firas en 17-åring som kan festa. Senare trallade jag och elin hem i kylan och åt mat och tog det allmänt lugnt. Ser fram emot helgen och nästa vecka eftersom det betyer lov! På tal om lov så köpte jag mig en engångskamera idag, den ska jag experimentera med under lovet och resultatet visar jag när jag känner mig redo. Adios amigos.


här ser ni lite nytt som ramlade in i garderoben efter en tur i stan. Träffade upp tjejerna för en fika på gränden & planerade inför fredag då elin C ska firas. Säger inte mer än att här ska det firas en 17-åring som kan festa. Senare trallade jag och elin hem i kylan och åt mat och tog det allmänt lugnt.

Ser fram emot helgen och nästa vecka eftersom det betyer lov! På tal om lov så köpte jag mig en engångskamera idag, den ska jag experimentera med under lovet och resultatet visar jag när jag känner mig redo. Adios amigos.

If I used to love you.