Veronica Antonino

21.45 omysiga tider.

Jag tror allvarligt att jag har tagit rekord i mest nysningar på en dag. Gick aldrig till skolan eftersom jag inte är frisk, mår egentligen som ett arsle men vill nog inte inse det för imorgon ska jag till stockholm var det tänkt iaf, men dom i min klass är riktiga bangisar så alla hoppar av nu i sista sekunden. Så vi får se hur det blir med den saken. Har i vilket fall som helst studiedag imorgon. Skönt. Bortsätt från det så har omysiga tider har fallit ner över mig. Omysigt att vara utan sin bästavän, omysigt att vara utan apan, omysigt att låtsas som allt är bra dvs omysiga tider.

15.56 converse samling.
detta mina vänner är min fina converse samling på 13 stycken par + 2 par till som är utlånade. Har gjort en överkommelse med mig själv att 20 par får räcka, 5 par till sen säger ja stopp! Har jag tur så kanske mormor kommer hem med nått/några par från kina eftersom dom är så pass billiga där. Här är dom ju alldeldes för dyra. Nu har ni iaf sett skatten jag äger. Mina små älsklingar.

18.06 take over control.

Som fredagen började avslutar jag den. Mummlan ligger här brevid mig i vardagsrummet och kollar på filmen The Island som går på 6an. Efter skolan stack ja & Iman ner till stan en sväng för att införskaffa mig lite nya kläder och smycken. Iman o ja trallade in på spicy snabbt men fastnade vid bordet där några vänner satt o åt. Kvällen fortsätter här i soffan, tjingeling!

Som fredagen började avslutar jag den. Mummlan ligger här brevid mig i vardagsrummet och kollar på filmen The Island som går på 6an. Efter skolan stack ja & Iman ner till stan en sväng för att införskaffa mig lite nya kläder och smycken. Iman o ja trallade in på spicy snabbt men fastnade vid bordet där några vänner satt o åt. Kvällen fortsätter här i soffan, tjingeling!

det är så typiskt mig att när jag väl sätter mig i sängen för att plugga lite granna så somnar jag ändå. Det värsta är att jag vet att det kommer hända men ändå sätter jag mig i den. Min säng har en magiskt effekt eller nått.. måste iaf vara så. Emelie kommer snart också. Att sova med någon brevid sig gör det så mycket roligare, jaha tänker ni nu, vad gör ni som är så kul? Det är just det, vi gör ingenting speciellt mer än att titta film, skrattar och sover men det är just det. Jag o mummlan är bra finuliga av oss, har alltid nått för oss. Problemet med att sova med folk nätterna långa är att när man väl ska sova ensam är det helt tomt, men vafan lever ju kanske ba en gång så sov med vem du vill, ha sex med vem fan du vill, skrik om nu så måstes på vem du vill. Do what ever you want to. Tack för mig godenatten!

det är så typiskt mig att när jag väl sätter mig i sängen för att plugga lite granna så somnar jag ändå. Det värsta är att jag vet att det kommer hända men ändå sätter jag mig i den. Min säng har en magiskt effekt eller nått.. måste iaf vara så. Emelie kommer snart också. Att sova med någon brevid sig gör det så mycket roligare, jaha tänker ni nu, vad gör ni som är så kul? Det är just det, vi gör ingenting speciellt mer än att titta film, skrattar och sover men det är just det. Jag o mummlan är bra finuliga av oss, har alltid nått för oss.

Problemet med att sova med folk nätterna långa är att när man väl ska sova ensam är det helt tomt, men vafan lever ju kanske ba en gång så sov med vem du vill, ha sex med vem fan du vill, skrik om nu så måstes på vem du vill. Do what ever you want to. Tack för mig godenatten!

beslutångest..

rubriken säger allt. Vad gör ja med pengarna som ja fick ifrån min farmor som bor i Italien? Har 3 alternativ i huvudet för tillfället. Köper mig en systemkamera som jag alltid velat ha - shoppar kläder för hela slanten - sparar. Förslag?

20.27 drömmer lite.


efter skolan gick ja hem till anna och sedan begav vi oss till stan för mat på cornetto. Det satt fint sådär på kvällstvisten må ja säga. Senare åkte vi upp till Njoy eftersom anna skulle sola. Hon lämnar sverige inatt/tidigt imorgon bitti, orättvist att hon ska få leva i New york i 5 dagar men rätt awesome ändå. Får hoppas att hon har mycket att berätta om resan när hon kommer hem.

En dag ska jag leva där med min starkbucks kaffe i vänster hand, min fullvuxna dalmatin i högra oså en snygg louis vuitton väska i armväcket. Ser ni något liknande om drygt 10 år kanske det är jag, ni kan ju alltid hojta till!.... drömma är ju iaf ok eller?