Veronica Antonino

this is my life, my friend.

mixtrade lite med bilderna & snart är det klart men det här får duga så länge! Vad har jag gjort för någonting mer idag då än att pilla på dessa bilder?

Jo jag har varit i skolan, gjort fortsättningen av nationella i spanska, varit med nima och hjälpt han med lite saker och ting. Imorgon är det fredag och jag ska se till att bli klar med mitt linne..jag är sugen på spicy dessutom..äsch vi hörs imorgon!

23.29 gårdagen.

Igår gjorde ja cykeldebut för första gången i år och umgick med Natty. Kebab fick det bli på Torino sen chillade vi hemma hos mig. I skolan hade vi motionspass, dog mest av garv och sjöng mamma mia med Iman, finns stunder jag älskar min klass.

what's wrong with the world mama?

Tjenixen! Kom nyss hem från träningen, i slutet så börjar det snöa IGEN. Jag ger upp Sverige, vad är det här för skit? ALASKA? NORDPOLEN? ANTINGEN SKA DET SNÖA SOM FAN ELLER INTE ALLS. Ja, jag blir arg.

Men i vilket fall som helst så höll vi i skol if årsmötet idag, stackars jurgen blev upprörd och allt jag ville var att komma hem och sova. Drog hem med brorsan och hjälpte han med läxan sen en pn på det. Imorgon väntar spanska nationella, only god can SAVE me now..

23.00 we can runaway

idag efter skolan fixade jag lite ärenden i stan med Iman sen mötte jag upp Julia för att sedan ta bussen till vallby där hennes syster fixade mina naglar för en ynka hundralapp. Hon var jätteduktig och jag är verkligen nöjd, bara lite ovan! Hem till nima och gosa, min fina.

Wiz Khalifa - Roll Up