Veronica Antonino

12.28 ENGELSKA LEKTION.

hola amigos, sitter på engelska lektionen som aldrig lyckas ta slut. Ögonen faller då och då men vad gör det när man har ett nystädat rum att somna i när skoldagen är över. Igår kväll umgicks ja med Iman, satt och diskuterade skolor. Jag säger inte nej till en skola i Stockholm och att pendla varje dag, jag skulle se det som en utmaning och att jag får ta ett större ansvar. Men det är en definitionsfråga man får ställa sig 3gr om. Somnade brevid min fina och gjorde min antiken redovisning för ett tag sen. Nu är jag ledig från plugget. Carros sista dag i klassen, Tjingeling. 

9.46 GOD MORGON!Sitter och dricker upp mitt te (o ja i en kaffemugg) efter att ha pluggat lite. Börjar 10.50 med spanska. 2 lektioner på onsdagar är inte allt för dåligt. Cooper test ska göras och match senare ikväll. Nu ska jag läsa lite sidor ur samhällsboken och sedan bege mig mot skolan. Gräver ner mig i min nya kofta som  ner ser på bilden. En skinnjacka på det sen får dagen bli hur bäst den vill. Ha en bra dag! Nu blev bloggen bra grå men det får duga, Tjing

22.45 SO CLOSE THAT I ALMOST CAN TASTE IT


träffade upp natta vid 6-tiden och gjorde de som behövdes. Nu ligger ja här några timmar senare och undrar varför jag inte tagit tag i plugget. Gick även in och pratade med expeditionen om att byta till frisör så imorgon ska jag prata med syon och lyda hennes råd. Ångest. Tröstade mig med att köpa en tröja från bik bok, kan slänga in en finslipad bild på den. Imorgon står det 4 saker på mitt schema: skola, cooper test, plugga, match. Vart tog motivationen vägen? Jag vill flytta.

11.46 MENTORSTID.


Sitter på mentorstiden och lyssnar på när lärarna pratar, ena efter den andra och jag är uttråkad. Saba och carro vid min sida och lite photo booth - mot lunchen. 

23.43 SJÄLVBIOGRAFI

jag sitter i mörkret med en varm tekopp i handen, läser allt från bloggar till hemsidor, tänder ljus och tittar ut, det ser mörkt ut. För övrigt sitter ja o tänker på hur mycket jag vill sitta i min egna lägenhet, min inredning, min telefonsvarare, mina kanaler som ingen kan sappa emellan, klappa på min katten som ligger bredvid mig på soffan och spinner. Jag vill sitta och tänka, formulera ord och kunna tänka tillbaka, jag vill skriva min självbiografi. Jag vill skriva om saker jag aldrig någonsin har nämnt här i bloggen, jag vill skriva saker som får folk en tankeställare, om vad vi har och hur lätt vi kan förändra våran egen framtid. Hur skulle jag vara som person om jag bodde kvar i Italien och hur hade min familj sett ut då.  Vilka hade jag umgåtts med och hade jag varit en religiös o en trogen katolik? Den ska handla om min uppväxt och hur livet sedan fortsatte tills nu, mitt liv är som en bok, det här är bara några få kapitel. Jag vet redan hur den ska börja, vad som ska hända, hur och varför det kommer att hända, det är bara slutet jag ska skriva, men jag låter det ta några år. Visserligen kommer saker och ting inte bli som i min tanke i boken, men ja har mina aningar hur mitt liv hade sett ut om jag inte bytt väg och inställning. Jag delar sällan med mig av privata saker i den här bloggen, men det här är en blogg som alla kan läsa vilket jag själv tycker är roligt, men jag vet även att folk kan snacka i den här staden. Jag är jag, Veronica Antonino. Från och med idag dessutom,  en medlem i Here 4 U. 

17.25 NYA FRISSAN.Här har ni bild på nya frillan, knappt någon skillnad på längden men ljusare i håret efter 3 timmars väntan på att det skulle bli klart. Det här får duga dom 3 kommande månaderna innan ja lägger ännu en ljusare ton. Mina vänner säger att dom tyckte de var jättefint så får lita på dom, själv tycker jag att jag ser annorlunda ut känns det som, på gott och ont. 


En sväng till ruddan efter skolan och nu sitter jag placerad i köket för att fightas med historia boken och läsa en massa om den omtalade Gaius Julius Caesar. Hörs senare mina friends. 

00.09 chest to chest nose to nose palm to palm we were always just that close

söndagskvällar är menade för en sak, wordfeud. Hur mår ni? Med mig är det fint. Haft en great helg med mina nära och kära. I fredags klippte ja mig och slingade håret, reslutatet får ni se imorgon. En fläskfile på gränden med nima och den traditionella vägen hem till han.


 I lördags träffade ja elin, julia och fanny på amore och vi tog oss hem till julia, musik och massa prat o ja somnade på samma sätt som i fredags . Idag är idag, det är söndag. Vi tog oss till erikslund för att införskaffa oss nått fint men inte de, hittade ingenting spännande denna gång. Åt på ett mysigt ställe med thai buffé och hem till nimp igen. Imorgon är det skola, har mycket att göra i skolan den här veckan, antiken ska ja göra klart imorgon och samprov på torsdag. Klockan tickar och dags att göra vad man är bäst på. Godnatt!

SOME PEOPLE NEED A HIGH-FIVE..IN THE FACE...WITH A CHAIR


Imorgon klockan 15.00 väntar min klipptid och slingning, 2 år sedan en sax rörde mitt hår, jag vet inte om jag bara behöver en förändring eller om jag bara är allmänt trött på mitt bruna hår som skimrar alla möjliga färger, men jag hoppas de blir bra. Sand färgade slingor satsar jag på.  Dags att ta tag i sömnen och imorgon bitti står de orientering på schemat.. woho.

14.32 IGÅR.

Tänkte berätta lite om vad ja gjorde igår. Började med att ja träffade natta en sväng efter skolan. Mot kvällninen rörde ja mig mot Nina o vidare till öppningen av nya shopping centret Erikslund. Jätte stort, fullt med butiker o en massa erbjudande! O påtal om erbjudanden så är det inte bra någonstans.. jag vill ha för mycket grejer nu till hösten men tyvärr så har ja varken guldbyxor eller börjat jobbat.. någon/några veckor kvar skulle jag tro sen ska ja jobba a to the sset av mig.