Veronica Antonino

sitter på terassen med det som visas på bilden framför mig. Solen har skinit hela dagen och hoppas vädret är med oss till imorgon också eftersom då är det Valborg. Planerna har sett lite olika ut men det slutar med att vi tjejer ska grilla och hela tjotahejtan hos Lina.Ja tror ja åker in till stan senare för att möta upp några vänner, här kan man ju inte sitta hela dagen. Deckade i sängen redan vid 20-tiden och sov som en stock. Nej ni, finns ingen tid för det här ner i duschen så hörs vi.


sitter på terassen med det som visas på bilden framför mig. Solen har skinit hela dagen och hoppas vädret är med oss till imorgon också eftersom då är det Valborg. Planerna har sett lite olika ut men det slutar med att vi tjejer ska grilla och hela tjotahejtan hos Lina.

Ja tror ja åker in till stan senare för att möta upp några vänner, här kan man ju inte sitta hela dagen. Deckade i sängen redan vid 20-tiden och sov som en stock. Nej ni, finns ingen tid för det här ner i duschen så hörs vi.

GÅRDAGEN - HOTELLRUM

Vad hände med ben and jerrys kväll som istället slutade upp på 11:e våningen i ett hotellrum? Jag hade riktigt roligt tsm med mina tjejer thats all.

Idag har ja inte hunnit mer än att kollat på en halvlek på swedbank, då gif hade sin seriepremiär och sen jobbat inne på Gina ifrån 13.00 till stängning. Klockan lutar sig mot 19.30 och kvällen ser oplanerad ut.  Vi hörs när vi hörs friends. 

FANTASIN FLÖDAR INTE.

Hej friends, har legat och rå-pluggat till teoriprovet imorgon, tror jag har runt 30 sidor kvar men är tvungen att ta en paus i det hela. Satt och tänkte på vad ja ska göra med den här bloggen. Ändrade header för några dagar sedan som gav en stilrenar blick. Vad skulle ni vilja ser mer av här på bloggen? Fantasin flödar inte och ja vet inte vad ja ska blogga om riktigt. Outfits? frågestund? mer om mig själv? mina vänner? Hojta till i kommentar fältet vetja! 

Vill ni för övrigt läsa min fina vän Hannas nya blogg så hittar ni den här: http://hannacassandra.devote.se/ Helt övertygad på att hon kommer bli nya Brooke! 

12.52 ÄRLIGHET VARAR LÄNGST

skolan är över för idag eftersom ja bara hade nationella skriv-uppsattsen. Jag valde att skriva om "Ärlighet varar längst" Skrev en hel del, allt om att det tar sin tid innan man ger sin tillit till någon, är alla värda en andra chans?, Är motsatsen till ärlig - oärlig eller falsk och vad är skillnaden på det? Hur man förlåter någon och varför det tar sådan tid. Avslutade det hela med att skriva "med det vill ja säga, ärlighet varar alltid längst och folk uppskattar en så mycket mer om man är en ärlig person, ja menar vem vill inte bli uppskattad?"

Väskan är klar och redo att användas, vad tycker ni?Idag har det varit en lång dag, först skola sen vid 15.30 skulle vi ifrån here 4 you på en föreläsning. Mot kvällningen mötte ja upp två fina vänner och satte oss inne på gränden. Skönt att bara prata och ta det lugnt en onsdagskväll som denna. Skulle behöva ta upp hela mitt nagel-häfte och plugga på 84 sidor. Hur ska detta gå, jag som knappt kan läsa.


Väskan är klar och redo att användas, vad tycker ni?

Idag har det varit en lång dag, först skola sen vid 15.30 skulle vi ifrån here 4 you på en föreläsning. Mot kvällningen mötte ja upp två fina vänner och satte oss inne på gränden. Skönt att bara prata och ta det lugnt en onsdagskväll som denna. Skulle behöva ta upp hela mitt nagel-häfte och plugga på 84 sidor. Hur ska detta gå, jag som knappt kan läsa.

LESSON IN LIFE

Lesson in life, A wise man sat in the audience and cracked a joke. Everybody laughs like crazy. After a moment, he cracked the same joke again. This time, less people laughed. He cracked the same joke again and again. When there is no laughter in the crowd, he smiled and said : You can't laugh at the same joke again and again, but why do yo keep crying over the same thing over and over again? 

Mina nya kärlekar, så otroligt sköna att gå i. Dom ska användas flitigt! Idag har ja hunnit med en hel del som ja hade planerat efter skolan. Hämtat ut min klocka som varit på lagning, sprang in på bild-express för att fixa en sak, visar er imorgon!  Hann även in på gina en snabbis. Tog mig till Erikslund för att hämta mina nya favorit skor och pluggat lite.. observera lite.. tills ja somnade om ja säger så. Det tar på krafterna att gå i skolan. 


Mina nya kärlekar, så otroligt sköna att gå i. Dom ska användas flitigt! 

Idag har ja hunnit med en hel del som ja hade planerat efter skolan. Hämtat ut min klocka som varit på lagning, sprang in på bild-express för att fixa en sak, visar er imorgon!  Hann även in på gina en snabbis. Tog mig till Erikslund för att hämta mina nya favorit skor och pluggat lite.. observera lite.. tills ja somnade om ja säger så. Det tar på krafterna att gå i skolan. 

La undan ett par av dom här idag, skulle för längesen köpt ett par liknande fast med rosa istället för där det är lila men det finns inte kvar. Så imorgon blir dom nog mina, behöver ett par snygga men samtidigt bekväma skor med variation mot converse så dom här godingarna blir perfekta. 800 kr ifrån Stadium! 

La undan ett par av dom här idag, skulle för längesen köpt ett par liknande fast med rosa istället för där det är lila men det finns inte kvar. Så imorgon blir dom nog mina, behöver ett par snygga men samtidigt bekväma skor med variation mot converse så dom här godingarna blir perfekta. 800 kr ifrån Stadium!