Veronica Antonino

Jag känner att det blev lite mycket svart och vitt men jag antar att det är okej med tanke på hur vädret har varit dom 2 senaste dagarna, det ösregnar nonstop. Grått på heltid, tråkigt men sant. Det är fredag och här sitter ja och slänger in lite live bilder. Finns inte mycket att göra dagar som dom här, jag hade bestämt mig att köra en one tree hill kväll men har inte orkat kopplat in och att skrolla på fejjan lyckades vara intressantare. Idag hade vi våran första kundmottagning, en manikyr och det gick finfint! Träffade sedan upp Julia och Mumlan för lunch på Gränden. Nej, kanske om man skulle koppla in sladdarna en gång för alla.Vi hörs ni vi hörs. 
Jag känner att det blev lite mycket svart och vitt men jag antar att det är okej med tanke på hur vädret har varit dom 2 senaste dagarna, det ösregnar nonstop. Grått på heltid, tråkigt men sant. 

Det är fredag och här sitter ja och slänger in lite live bilder. Finns inte mycket att göra dagar som dom här, jag hade bestämt mig att köra en one tree hill kväll men har inte orkat kopplat in och att skrolla på fejjan lyckades vara intressantare. Idag hade vi våran första kundmottagning, en manikyr och det gick finfint! Träffade sedan upp Julia och Mumlan för lunch på Gränden. Nej, kanske om man skulle koppla in sladdarna en gång för alla.
Vi hörs ni vi hörs. 

Everyone says love hurts, but that isn't true. Loneliness hurts. Rejection hurts. Losing someone hurts. Envy hurts. Everyone gets these things confused with love, but in reality love is the only thing in this world that covers up all pain and makes someone feel wonderful again. Love is the only thing in this world that does not hurt. en av mina favorit texter, som har kommit upp här på bloggen flertal grr under mina 4 år som bloggre på denna blogg.Everyone says love hurts, but that isn't true. Loneliness hurts. Rejection hurts. Losing someone hurts. Envy hurts. Everyone gets these things confused with love, but in reality love is the only thing in this world that covers up all pain and makes someone feel wonderful again. Love is the only thing in this world that does not hurt.

en av mina favorit texter, som har kommit upp här på bloggen flertal grr under mina 4 år som bloggre på denna blogg.

Tänkte slänga in en bild på hur ja såg ut idag, enkelt och bekvämt. En militärgrön långklänning ifrån rut.m.fl och stickad tröja över ifrån Gina. Klocka och armband. Skönt med lite värme idag på min lediga dag. Imorgon väntar skolan 08.00, känner hur ja vill göra vågen och hurra. Nej, men nästan. 


Tänkte slänga in en bild på hur ja såg ut idag, enkelt och bekvämt. En militärgrön långklänning ifrån rut.m.fl och stickad tröja över ifrån Gina. Klocka och armband. Skönt med lite värme idag på min lediga dag. Imorgon väntar skolan 08.00, känner hur ja vill göra vågen och hurra. Nej, men nästan. 

Träffade upp Elin och Julia vid 16-tiden för en fika på waynes, tog mig en iste och satt och pratade bland surrande getingar. Men vad gör de när man har två goa vänner? Inte nog med det så tog Elin steget till mörkt hår, fin fint!! Vill också göra en förändring med nått men vet inte vad.. 


Träffade upp Elin och Julia vid 16-tiden för en fika på waynes, tog mig en iste och satt och pratade bland surrande getingar. Men vad gör de när man har två goa vänner?

Inte nog med det så tog Elin steget till mörkt hår, fin fint!! Vill också göra en förändring med nått men vet inte vad.. 

14.10 SEVÄRDHETER I LONDON.Sitter och söker på hur vi tar oss ifrån station till station, hört att travelcard ifrån zon 1-2 är lättast så ett sånt får det bli, vi använde av oss ett sånt i Paris och det gick smidigt och bra. Men alla gator och adresser gör mig en aning stressad men det löser sig. Finns de nått ni tycker man måste se i london mer än Camden town, Primark, Harrods, Buckingham palace, Big ben, London eye, Tower bridge osv? Nått man verkligen inte får gå miste om?

22.01 MY BABY IS BACK


My baby is back, ja äntligen. Vi springer och kramar om varandra tills vi börjar böla. Min fina vän, så skönt att ha dig hemma igen. 

2 dagars träning, igår spansk fuego och idag jympa. Jag undrar om jag har träningsverk pga av att jag har presterat bra eller om det är pga av hur mycket ja skrattade igår, fuego kan ha varit det roligaste på länge. För övrigt kan tisdagar vara den jobbigaste skoldagen under vecka, lektion på lektion. Vad hände med halvdagar och skönt schema? I guess jag går i 2an nu. 

20.19 EN VECKA KVAR.

Då är det bara en vecka kvar tills vi åker till storstaden London, helt sjukt att det redan har gått 81 dagar. Har varit i London förut men det var drygt 6-5 år sedan och denna gång åker vi på egenhand, ska bli så himla roligt. 

15.55 HÖST DAG


Sitter i skolan och inväntar Anna för att sedan bege mig mot friskis. Har nyss lärt oss grunderna i nagelförläning och ja jag ville dra av mig håret av frustration, hur kan det vara så svårt? Blir galen inne i salongen. Har varit en lång dag, avrundar den med lite friskispass och sen börja på säsong 9 av one tree hill. 

Idag är det dessutom en riktig höst dag, kalla vindar samtidigt som solen lyser då jag gosar ner mig i en stickad halsduk och en skinnjacka o går vidare med musik hörlurarna. 

22.28 MISSING YOU


söndag, regnet faller ner och har gjort i stort sätt hela dagen, och jag? jo jag har bara legat kvar i sängen hela dagen, ända utvägen söndagar som denna. Imorgon kommer en av mina bästa vänner Iman hem ifrån Dubai, där hon har befunnit sig en alldeles för lång tid. När ja äntligen får träffa henne ska jag krama om henne till döds, så mycket som jag har saknat henne. Hon är en sån person som börjar dansa och sjunga med om jag nynnar på barnseriers intro (vi båda har små syskon och vi kan i stort sätt alla barn serier). haha kan hålla på hela kvällen, men det är helt galet hur mycket ja saknar henne men imorgon kommer hon äntligen hem.

 Idag fyller även en fin vän Nadeen 19 hela år, önskar dig det bästa och hoppas du hade en jättefin dag babe :)!

Första gången ja såg dom så visste ja inte riktigt vad ja tyckte, inget jag skulle ha till vardags men så fick jag nyligen en snygg outfit i huvudet och allt blev så mycket bättre. Jag skulle bära den första med diamanter till en transparant svart skjorta, svarta byxor, silver accessoarer, en silvrig klocka och ett par diamantliknande örhängen. Ganska så snyggt va? Ska nog införskaffa mig en sådan.Första gången ja såg dom så visste ja inte riktigt vad ja tyckte, inget jag skulle ha till vardags men så fick jag nyligen en snygg outfit i huvudet och allt blev så mycket bättre. Jag skulle bära den första med diamanter till en transparant svart skjorta, svarta byxor, silver accessoarer, en silvrig klocka och ett par diamantliknande örhängen. Ganska så snyggt va? Ska nog införskaffa mig en sådan.

FREDAG - FIRA FANNY G.


I fredagskväll skulle Fanny G firas, plockmat, presentöppning, skratt och lekar tills kl blev utgångsdags, hoppas du fick en jätte roligt krogendebut och allt det där. Love u! Själv tog ja bussen hem, jobb väntade hela Lördagen. 

LUNCHBIFF.En lunchbiff på Jensens tsm med Lina och Julia i fredags efter lite presentköpning. Satt verkligen fint.