Veronica Antonino

21.21 BEARBETAR JULSKINKAN


Jobbat hela dagen så mer än så hade ja faktiskt inte att säga, mest säga hej och att ja jobbar på att bearbeta julskinkan. Mellandagsrean är i gång och det är som sagt fullt ös. Hörs vi? ja.  

14.12 JULKLAPPAR


Jag hade en jätte bra julafton, fick jätte fina grejer som underkläder, smink, produkter, doftljus, böcker presentkort, epilator, en pälsväst och massa annat fint. Tusen tack för allt, är så nöjd! 

Hoppas alla hade en bra julafton med sina nära och kära, idag sitter ja och kollar på alla bra filmer som visas på tv:en såhär i jultiderna. Ha en bra juldag så hörs vi.

17.51 MERRY CHRISTMAS!


God Jul på er alla mina fina vänner! Hoppas ni får en jättefin dag tsm med er nära och kära. För första gången på 17 år firar ja min jul utan min syster såhär skrev hon på facebook: 

Julafton och 6 månader i Boston! Får dock lite hemlängtan. Saknar Veronica Antonino som alltid smyger upp på natten för att tjuvkika på julklapparna. Eva-Lena Gustafsson som försöker få barnen att INTE sitta framför granen hela dagen och istället hjälpa till med att rulla köttbullar. Barbro Gustafsson som UNNAR sig en liten snaps dagen till ära och SJÄLVKLART den skånska tomten som på något märkligt sätt alltid lyckas påminna mig om min kära syster. GOD JUL!

med det önskar ja er alla en fortsatt trevlig kväll och jag uppdaterar senare när gästerna har gått. Puss och kram. 

Kommer hem ifrån jobbet och ser de här, en tändbrasa och familjen fast klistrade framför uppesittarkväll som visas på tv:en, vilken jul känsla! Själv la ja mig i sängen och somnar nästan när som helst. Ska ta en varm dusch och slå in alla julklappar och förbereda lite mer inför imorgon. Hoppas ni andra har haft en bra söndag.


Kommer hem ifrån jobbet och ser de här, en tändbrasa och familjen fast klistrade framför uppesittarkväll som visas på tv:en, vilken jul känsla! Själv la ja mig i sängen och somnar nästan när som helst. Ska ta en varm dusch och slå in alla julklappar och förbereda lite mer inför imorgon. Hoppas ni andra har haft en bra söndag.

22.34 JOBB & GOSSIP GIRL


Jobbat fredag, lördag och imorgon lika så. Slut spurten innan julafton och det är fullt ös nästan hela tiden. Har ledigt på julafton och annandag jul sen börjar mellan dags rean, då snackar vi fullt ös men roligt!

Försöker göra det bästa av ledigheten och kikar på gossip girl för att ladda om tills det är uppstigning igen. Så ja säger som vanligt, vi hörs när vi hörs!

FRÅGA - MARC JABCOBS KLOCKA


Vet du vart din vän har köpt sin klocka någonstans?? Såå fin


Hej! Min vän Anna har köpt sin klocka på klockmaster här i Västerås. Finns inte klockmaster i din stad så ja råder dig till att googla runt lite på klockor så hittar du säkert någon butik som har den. Det är verkligen en jättefin klocka och finns även i silver av Marc Jacobs och går på drygt 3000 kr. Hoppas du är nöjd med det svaret annars så fråga igen :)!  

22.10 JULKLAPPSHANDEL


oså var de det här med julklappshandel, vad vill alla ha? Vi gick runt och kikade och ja fick med mig lite smått och gott. Stress och jul, jag antar att det hör ihop. Right?

21.55 FIN INFÖR BALEN.


Idag har de varit en lång dag, märks att det snart är slut på den här terminen för skoltrött är nått ja verkligen känner mig.

Gjorde Anna fin inför sin bal imorgon, hon kom förbi skolan och där satt vi i några timmar. Mötte upp tjejerna för att gå och äta (spicy som har öppnat igen!) och planerade lite smått inför Nyår. 

mina godingar. Min uv-lampa strular eftersom ja ögade mig själv & det här är inte bra för själen någonstans som min lärare brukar säga. Känner mig så otroligt stressad och ja vill bara att det ska bli julafton. Har så mycket att tänka på just nu och får inget gjort istället.   Måste ta tag i det hela, imorgon står sista dagen på praktiken på schemat sen kolla om ja hittar några fina julklappar till min lilla familj, är fantasilös.. har ni några julklappstips?


mina godingar. Min uv-lampa strular eftersom ja ögade mig själv & det här är inte bra för själen någonstans som min lärare brukar säga. Känner mig så otroligt stressad och ja vill bara att det ska bli julafton. Har så mycket att tänka på just nu och får inget gjort istället.  
Måste ta tag i det hela, imorgon står sista dagen på praktiken på schemat sen kolla om ja hittar några fina julklappar till min lilla familj, är fantasilös.. har ni några julklappstips?

17/12 PROM


Här har vi 4 av mina vackra vänner som gick på sin bal igår, hörde att ni hade det as bra och att alla var så fina. På fredag är det vännerna ifrån Rudbecks tur.

20.16 LÅNG MÅNDAG

 

Skjorta ifrån H&M - Svarta jeans dr denim ifrån rut m.fl - väska ifrån Spanien - vagabond skor ifrån ryns. 

Det har varit en lång måndag, har varit i skolan och där efter åkte ja hem någon timme och sedan begav mig till Spate. Där vinkade ja av alla fina vänner som går på bal idag. Alla var så otroligt fina och ja längtar verkligen tills det är min tur. Lägger upp bilder på vännerna imorgon eftersom ja tog bara en massa bilder med deras kameror med tanke på att min fick bli dj. 

Hoppas ni alla får en jättefin kväll, ni är så vackra varenda en. 

22.39 HÄR SKA DET GÖRAS NAGLAR.


Hämtat paketet, fått en massa fina grejer. Tog kort på det mest intressanta. Har fått bl.a 15 filar, tippar i mängder, uv-lampa, pusher, penslar i mängder, flakes, glitter, borste, 2000 pälor m.m. Inväntar bara mina glitter geler, färg geler och lite annat. Men annars har ja nog det mesta, här ska det göras naglar. 

LEDIG - 3 ADVENTIdag va faktiskt första gången jag firade advent hemma i år och inte på jobbet, hade glömt bort hur skönt det var att bara var att hänga runt i det mjukaste plagg man kunde hitta och bara gör i stort sätt vad man vill. Vill även passa på att gratulera min fina vän Hanna som fick en liten lillebror igår, lille oliwer! Stort grattis & så som du längtat, nu blir det bebismys för fulla vällingflaskor