Veronica Antonino

ATT VAKNA UPP TILL SOLSKEN OCH KVITTER.


Att vakna till solsken och kvitter måste vara bland den bästa känslan efter en långvarig vinter, ringde upp anna och frågade om hon skulle med till gymmet. Ett pass där och sedan en promenad ner till stan för att träffa tjejerna och unna sig själv med en sallad ifrån cornetto, det är fint det.

Nu några timmar såhär senare är ja egentligen helt slut, söndagar brukar vanligtvis vara riktigt tråkiga, men ikväll inväntas några av oss tjejer för myskväll hos mig, massa filmer, massa prat och ha det allmänt bra. Life is good. Ha en fortsatt trevlig söndag!

Satt och tittade lite på klockor, har alltid älskat stil rena klockor. Det ska inte vara för mycket detaljer då ser det bara jobbigt ut, vanlig men ändå snygg passar mig mer i smaken. Åt vänster ser ni en Michael Kors med romerska siffror för 2 300 kr. Åt höger, en Calvin Klein city för 1 590, kanske nått man ska önska sig i födelsedagspresent? Frågan är bara vilken av dom, snygga båda två. Satt och tittade lite på klockor, har alltid älskat stil rena klockor. Det ska inte vara för mycket detaljer då ser det bara jobbigt ut, vanlig men ändå snygg passar mig mer i smaken. Åt vänster ser ni en Michael Kors med romerska siffror för 2 300 kr. Åt höger, en Calvin Klein city för 1 590, kanske nått man ska önska sig i födelsedagspresent? Frågan är bara vilken av dom, snygga båda två.