Veronica Antonino

23.51 MUSIK I MÖRKRET.

jobb jobb jobb, 10 timmarspass. Men ja klagar inte. Imorgon lika så, fast imorgon inne i stan. Ligger och lyssnar på musik i mörkret, att bara ta de lugnt kan vara så behövligt? Lovar mig varje gång klockan ringer att ja ska sova innan 00.00 för att ja ska slippa fightas med mig själv på morgonen. Men nej, ja är en jävel på att bryta löften mot mig själv. Ska slå på min lugna lista, bädda ner mig och somna.  Hittade nyss ett barr i min säng, hur och varför hittade ja det i min säng? 

KÄNSLOR UTAN UPPEHÅLL.

Jag måste bara ta en paus i pausandet här i världen, Vad är det som händer? Först och främst vill jag först tala om för allmänheten att det här är inget som angår mig, eller handlar om mig. Det är nått jag har tänkt på länge och undrat varför. Precis som alla vet så är alla människor olika här i världen, dvs att man också har olika åsikter och känslor för saker och ting. Vissa gillar svart, andra vitt. Vissa gillar varmt, andra gillar kallt. Vissa gillar tatueringar och andra som helst inte vill veta av. Vissa blir kära lätt, för en annan tar det tid. Vissa gillar att ta en paus, andra gillar att trycka på play. 


Kärlek och vänskap är något som kan vara så olika för människor, Kärlek för mig tar tid, det är nått man bygger upp ifrån ruta ett.  För att komma en människa riktigt nära tar saker och ting tid.


Man lever ett liv, tillbringa det med människor du tycker om att umgås med inte med folk som trycker ner dig. Tillbringa ditt liv med människor som står vid din sida lika mycket i motgång som i medgång.  


Jag har aldrig förstått mig på pauser här i världen, det kan vara allt mellan kärlek, vänskap, vilken relation som helst,  jag förstår inte hur man kan ta ett uppehåll ifrån en människa som man egentligen vill spendera alla dagar med? Visserligen kan ja förstår att man har umgåtts med varandra för mycket, med det är en annan femma. Vem har sagt att man måste ses varje dag och hela tiden? Givetvis så kan du sakna en person under den så kallade pausen, men att ta paus visar bara hur man sakta men säkert ger upp en annan person, tyvärr.  Ska man undvika att umgås med människor man egentligen tycker om för att inte "få för mycket" av dom? "För att hitta tillbaka till varandra"... för mig låter det bara konstigt. 

Du lever ett liv, livet är alldeles för kort för att pausa.

22.30 RESA JORDEN RUNT.


vi kör på 5 dagars jobbpass, kommer hem och slänger mig ner i sängen. Trött? JA. Sitter och tänker på mina vänner som är ute och reser nu. Iman är i Dubai och Nina i London. Avis? JA. Att resa måste ju vara det roligaste som finns. Spelar ingen roll om det är en sol-semster eller vandringsresa, för innerst inne är mina vänner riktiga äventyrare.. okej kanske efter några breezes. Men för att komma till den punkten jag har velat komma till : en dag ska jag och mina vänner resa jorden runt. 

SKUMPARTY - GG BEACH CLUB

Kan ha varit en av dom roligaste dagarna i mitt liv, bilderna ger ingen rättvisa hur högt skum det är men det här är värt var enda krona. Man betalar 25 euro, motsvarar 250 kr ungefär inklusive fri bar. Det här var på lördagen, dvs dagen efter att vi kommit ner. Man köper biljetter i gg-shopen eller så träffar man förmodligen på en säljare ifrån grabbarna grus. Tror ja aldrig garvat så mycket som den här eftermiddagen och när det slutade så spinger alla ut i havet, sen är det bara att rulla hem på nå jävla vis för att ladda om på nytt. Ganska najs va?

Det här kan vara den tråkigaste lördagen på väldigt länge, massa regn och rusk. Sitter och glor in i datan, skrollar upp o ner och läser samma saker flera grr..   Imorgon står det jobb på schemat och familjen kommer hem efter flera veckors bilsemester. Dom gjorde ett mellanstopp hemma igen efter att ja hade kommit hem ifrån Magaluf i 2 dagar så imorgonkväll ska ja träffa min ända och favorit bror.
Det här kan vara den tråkigaste lördagen på väldigt länge, massa regn och rusk. Sitter och glor in i datan, skrollar upp o ner och läser samma saker flera grr..
 
Imorgon står det jobb på schemat och familjen kommer hem efter flera veckors bilsemester. Dom gjorde ett mellanstopp hemma igen efter att ja hade kommit hem ifrån Magaluf i 2 dagar så imorgonkväll ska ja träffa min ända och favorit bror.

TRAMPBÅT TILL EN Ö.

tog oss ut med en trampbåt till en ö och traskade runt, INGA NAMN NÄMNS MEN ELIN HEDSTRÖM man måste tramapa i takt så man inte bryter varandras fötter när dom ligger under tramporna!! höll på att bryta foten, men det är lugnt. 

Som sagt så har vi tjejer bott tsm i flera dagar dvs lagat en hel del mat. Det här är nog vad vi är bäst på, att äta. Jag har jobbat en hel del och på kvällerna träffat upp tjejerna för att börja om kvällen på nytt. Ena kvällen drog vi till hökåsen gropen, snack, musik, grillning och nattbad, även om inte ja tog nått dopp så räckte de med att titta på för min del. Har också en massa magaluf bilder som ska upp på bloggen men vi tar det lite då och då. Igår det blev jobb och kvällen bestod av utgång, träffade massa gamla vänner. Nästan så att ja vill att skolan ska börja igen nu. Känner hur ja hoppar mellan samtalsämne men jag har allt och ingenting att säga på ett ungefär. 


Som sagt så har vi tjejer bott tsm i flera dagar dvs lagat en hel del mat. Det här är nog vad vi är bäst på, att äta. Jag har jobbat en hel del och på kvällerna träffat upp tjejerna för att börja om kvällen på nytt. Ena kvällen drog vi till hökåsen gropen, snack, musik, grillning och nattbad, även om inte ja tog nått dopp så räckte de med att titta på för min del. Har också en massa magaluf bilder som ska upp på bloggen men vi tar det lite då och då.

 Igår det blev jobb och kvällen bestod av utgång, träffade massa gamla vänner. Nästan så att ja vill att skolan ska börja igen nu. Känner hur ja hoppar mellan samtalsämne men jag har allt och ingenting att säga på ett ungefär. 

14.57 SEMESTER

som ni märkt har bloggen tagit semester, internet fungerar inte hemma, datan är allmänt seg hos mormor (sorry bro), när ja jobbar så jobbar ja osv. Gör en comeback imorgon, med massa bilder osv. Tjing!