Veronica Antonino

Cityfestivalen är igång i år igen och där har dom två senaste kvällar spenderats med vännerna. Egentligen borde ja ligga hemma hela kvällen och sova men det känns allt för tråkigt. Vännerna är redan hos anna så jag kanske beger mig dit senare.  Såhär såg ja iaf ut i torsdags, Svart och vitt.. ja i ett nötskal. Cityfestivalen är igång i år igen och där har dom två senaste kvällar spenderats med vännerna. Egentligen borde ja ligga hemma hela kvällen och sova men det känns allt för tråkigt. Vännerna är redan hos anna så jag kanske beger mig dit senare.  Såhär såg ja iaf ut i torsdags, Svart och vitt.. ja i ett nötskal. 

22.18 NEW DRESSES.


Uslaste kvalitén på bilderna men det här får duga än så länge. Köpte mig 4 klänningar idag ifrån gina som blir perfekta till Magaluf! Har ja någonsin nämnt att ja älskar kläder? om ni inte har insett det så kommer ni göra det nu. 

Ni skulle se vilken tomboy ja va när ja va liten, vägrade ha på mig tjejprylar. Mer en döskalle tröja och  prasselbraller o spelade upp en rock konsert tsm med 3 vänner till och stampade i takt och sjöng med till We will we will rock you och bjöd på popcorn. Haha fina tider. 

22.35 MAT PÅ GRÄNDEN.Efter att jag, Julia och Alice varit och simmat/badat en stund på löga träffade vi resten av tjejerna för en middag på gränden. För mig blev det någonting nytt vilket slutade med en burgare. Satt och pratade om Maggan, ni anar inte hur taggad ja är! Ska bli så skönt med massa sol och bara njuta. Trött på kalla Sverige och känner att det verkligen dax för nytt land.  

Jobb imorgon ifrån 10-20, ska väl ta och lägga mig så man kommer upp imorgon. Hörs imorgon. PUSS.

16.32 chocolate chip cookies

Har precis bakat chocolate chip cookies, fick receptet av en vän igår så ja va tvungen att slå till redan idag. Bakar gör ja ofta när ja är uttråkad men då blir det oftast en eller annan kladdkaka. Men idag slår ja fan på stort! 

Nå, fresstade ja er nått? Kanske lite iaf? Det lönar sig att leka hemmafru för dagen trots att dom blev ganska så fula.. men goda !

SE SOLUPPGÅNGEN.


oså såg vi soluppgången på Arlanda, dom stunderna allt blir så mycket mer uppskattat. Nu checkar ja av min "se soluppgången" på min sommarlista men visst är det ganska så fint?

HARD TO SAY GOODBYE.
Jag vet inte om ja ska vara glad eller ledsen men att säga hejdå är inget ja är bra på. Jag bara tjurar och får inte fram nått av det jag egentligen vill säga. Jag är glad för min syster skull, det är ja verkligen men jag gillar att ha henne vägg i vägg. Ett helt år i USA, du kommer få ett grymt bra år det vet ja och ja står vid din sida i alla lägen. LOVE YOU. 

13.14 I'LL BE MISSING YOU.


Är det fortfarande okej att säga godmorgon kl 13.14? JA. Så godmorgon, vädret ser molnigt ut men solen smyger fram men det är fortfarande en "vad-ska-ja.göra-idag-dag" För hade ja fått bestämma hade ja legat på löga och pressa hela dagarna. 

Imorgon fyttar min syster till USA i ett år för att jobba som au pair för en familj. Jag har inte känt efter eller tänkt på det så mycket för ens jag såg väskor fyllas, tills hon hade avskeds fest osv. Kanske dags att inse det, ett helt år. Kommer sakna henne iaf, de vet ja. Även om hon vägrade köpa b&j till mig igår. 

MIDSOMMARNATT.

Alice slår på stort och börjar lira gitarr en midsommar natt på landet, kan tala om för er att ja hade en riktigt mysig och en rolig midsommar. 5 kamper, grillad mat, massa nytt folk och kom hem vid halv 5 på morgonen. Dök ner i sängen och vakande för ett tag sen. Ska slå på massa one tree hill avsnitt sen somna om, vi hörs senare antar jag. 

Why I Love You - Kanye West, Jay- Z