Veronica Antonino

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA NINA!


grattis på födelsedagen världens bästa Nina, hoppas du får en bra dag trots att ja inte kan spendera den med dig och du jobbar på. Vill bara att alla ska veta hur stolt ja är över dig. Älskar dig massor och du vet att du alltid kan räkna med mig. Hoppas du gillade mitt fina samtal nu på morgon kvisten, upp och hoppa lilla lady. Grattis igen darling, ska ta dig runt jorden en vacker dag. 

har gjort allt och ingenting dom senaste dagarna, Jag har jobbat sen i torsdags till lördagen sedan rört mig hem till vänner där fler har samlat sig både fre & lör. Loreen vinner eurovision song contest och ja har firat en fin vän och umgåtts med godinar. Idag vaknade ja på ett bra humör och la mig ut i solen. Syster kände för att göra nått så en sväng ner till tennisplanen fick de bli, kan ju inte påstå att ja va någon tennis lirare men lite övning på mig sen är ja redo igen.  Hanna kom ner till vässan tillfälligt över dagen så vi tog en fika nere på stan tsm med shiwwe. Mysigt.Idag är det även morsdag, hoppas ni uppskattar era mammor. Love you! 


har gjort allt och ingenting dom senaste dagarna, Jag har jobbat sen i torsdags till lördagen sedan rört mig hem till vänner där fler har samlat sig både fre & lör. Loreen vinner eurovision song contest och ja har firat en fin vän och umgåtts med godinar. Idag vaknade ja på ett bra humör och la mig ut i solen. Syster kände för att göra nått så en sväng ner till tennisplanen fick de bli, kan ju inte påstå att ja va någon tennis lirare men lite övning på mig sen är ja redo igen.  Hanna kom ner till vässan tillfälligt över dagen så vi tog en fika nere på stan tsm med shiwwe. Mysigt.

Idag är det även morsdag, hoppas ni uppskattar era mammor. Love you! 

köpte mig en klänning här om dagen, en svart transparant och längre nertill, 299 kr ifrån gina. Frågan när den ska användas. Men ja behövde en klänning men frågan är om svart är rätt färg till sommaren, jag är nog världens tråkigaste människa när det gäller färger. Använder bara svart, vitt, militärgrön och beige.. måste bli bättre påt.  Tänkte mig den med mina svarta pumps, massa smycken, rosa läppar och en bakåt slickad hög toffs. 


köpte mig en klänning här om dagen, en svart transparant och längre nertill, 299 kr ifrån gina. Frågan när den ska användas. Men ja behövde en klänning men frågan är om svart är rätt färg till sommaren, jag är nog världens tråkigaste människa när det gäller färger. Använder bara svart, vitt, militärgrön och beige.. måste bli bättre påt. 

Tänkte mig den med mina svarta pumps, massa smycken, rosa läppar och en bakåt slickad hög toffs. 

Jay-Z ft. Kanye West- New Day - Watch The Throne