Veronica Antonino

APRIKOS-FÄRGAT GLITTERHar även hunnit med att fixa fina naglar i skolan då min klasskompis Carro gjorde dom, hon är verkligen jätte duktig! Jag vet inte om bilderna ger rättvis färg men på ett ungefär, lite aprikos färgat glitter! Skönt att ha dom fina till helgen, många festligheter som händer imorgon och jag vet inte vart kvällen slutar. Kanske i Stockholm eller varför inte London, time will tell. 

22.43 LEDSEN FÖR EN MASSA STRUL.Okej..1? Hemskt ledsen för att det har strulat med bloggen men med lite tur kan det vara fixat nu (förvänta er inget guys jag är född fredagen den 13:onde) 2, Förlåt till alla hungriga själar som just fick syn på den klassiska 13c ifrån ett saknat spicy..MEN det smakade gudomligt. 

Har gjort så mycket dom senaste dagarna (mest förra veckan) men ska försöka ta igen det mesta så snabbt det går här på bloggen. Börjar med att säga att efter den här gudomliga rätten begav jag, Anna och Elin oss mot sf för att kika på breaking dawn part 2 på söndags eftermiddagen. Fin fint. 

23.00 UNAPOLOGETIC


Rihanna har startat sin tour 777 då hon besöker 7 städer på 7 dagar med sitt 7:de album, snacka om att jag var avis på alla som hade vunnit biljetter till hennes show här i Stockholm men idag släpptes hennes nya album unapologetic och inte nog med det biljetter till hennes diamonds world tour då hon kommer till SWE den 22 juli. Vet hur mycket spekulationer det har varit kring henne och att hon spårat ut, jag säger såhär gå hur långt 
du vill så länge du gör bra musik så finns det bara en riiirii. Puss ses den 22 juli.

För er andra som inte lyssnat på unapologetic, GÖR DE!  

21.06 INSPIRATION


Slut lekt, nästa vecka ska jag börja träna på riktigt igen. Blev nyss klar med träningsdagboken, vilken jävla känsla, ungefär samma känsla som när vi hade sprungit klart intervallerna i backen varje tisdag med IK Franke, vilka fina tider. Hade gjort ganska mycket för att få tillbaka mitt lag och den där förbannade backen. Bästa.


18.39 HEART OF THE CITY.


Ny duschad, tänt massa ljus och jag ska precis börja skriva min träningsdagbok som ska vara inlämnad imorgon, alltid i sista minuten men tror jag har läget under kontroll. Har massa saker som ska göras i veckan, allt ifrån praktiskt manikyrist prov till naturkunskaps prov och några inlämningar. Allt kommer som en bomb men vad gör det på fredag när jag åker till Stockholm, inte ett dugg. Vill att veckan går snabbt så jag får andas ut, är ledig hela helgen dessutom. Let's do en träningsbok vare ja.. 

TVÅ FLUGOR I EN SMÄLL.Igår var en bra dag, hann fira två födelsedagsbarn på samma kväll. Först ut var Julia som bjöd på jätte god mat och trevligt sällskap. Hon fick sig en padda och massa andra fina presenter för hon är så pass paddelicious. Hoppas du hade en jätte bra utgång hjärtat. Big love.

Vi andra som inte skulle till krogen åkte mot födelsedagsbarnet nrr 2 som är ingen mindre än Hozan, en captain morgan fick han av mig och Hanna eftersom han bara önskade sig en massa glädje. "Här har du din jävla glädje, grattis på födelsedagen bästa Hozan" Jag hade en jätte rolig kväll och fick träffa alla nära och kära. Kvällen slutade med att ja, nina och hanna somnade gott hemma hos Nina. Jobb väntade kl 10.00 imorse och imorgon lika så. 

22.54 YELLOW HEELS
Idag har jag jobbat hela dagen, imorgon är det äntligen fredag och det ska firas mot kvällningen. 

Glömde bort att berätta att jag beställt dom här godingarna, lite bruna ben och en stram toffs på det sen är man som fit for fight, eller hur vi nu än säger det. Bilderna är lånade ifrån: http://my.metromode.se/