Veronica Antonino

LÖRDAGSKVÄLLEN BÖRJAR RULLA INLördag kvällen börjar rulla in samtidigt som jag håller på att testar lite outfits för ikväll. Lillkillen ligger och sover i min säng vilket han gjorde hela natten, bland det gosigaste jag varit med om. Ikväll står det festligheter på schemat. Slänger in en bild innan jag drar annars önskar jag er alla en fin lördagskväll. 

21.05 KATTUNGE.


Skola till 14 och sedan åkte vi och hämtade våran lilla prins, lilla jake. Han är så otroligt söt och bra gosig. Just nu ligger han och sover här bredvid mig i sängen, antar att han är helt slut efter allt lekande. Anna och Fanny är påväg hit, en filmkväll blir fint en fredag som denna. 

RESA OMKRING

Har jag någonsin nämnt hur mycket jag älskar att resa? Ja, det tror ja och om inte så tror ja dom flesta har märkt av det. Jag skulle kunna skriva i flera timmar om bara hur jag tycker om det MEN det ska ja inte. Tänkte mest slänga några bilder i ett collage...och kanske boka en resa. Who knows..dom kallar mig spontan.

18.28 COSMIC RADIANCEMamma & Micke har kommit hem ifrån Spanien, slut på faceplant/hoppande i sofforna..Men vad gör det när dom kommer hem med en sån här perfekt sak. Tusen tack  ♥

HERE 4 U 10 ÅR.Here 4 u fyller 10 år idag vilket firades av en massa skolor i växhuset. Uppträdanden, tal och tårtor.
Laura och jag lunchade inne på choys, kände oss som hemma och babblade på. Kortfattat vad min dag har bestått av. Jag har även städat hela mitt rum ifrån topp till tå eftersom jag får en rumskompis tomorrow. Mer om det imorgon!

Måndag, vad jag har jag gjort idag? Inte någonting speciellt, gått i skolan och sedan i inväntan på bussen tog ja mig några varv på stan, gick in på gina och gjorde några fynd. Imorgon är det löning, så himla bra. Måste bege mig ut mot Erikslund för att köpa lite undanhängda plagg som 2 tröjor och en höstjacka. Såg även att cubus fått in massa fint, känns som om ja måste köpa så mycket och har noll koll på min lön denna månad. Brorsan kallar, x factor står på schemat..Hörs!Måndag, vad jag har jag gjort idag? Inte någonting speciellt, gått i skolan och sedan i inväntan på bussen tog ja mig några varv på stan, gick in på gina och gjorde några fynd. Imorgon är det löning, så himla bra. Måste bege mig ut mot Erikslund för att köpa lite undanhängda plagg som 2 tröjor och en höstjacka. Såg även att cubus fått in massa fint, känns som om ja måste köpa så mycket och har noll koll på min lön denna månad.

Brorsan kallar, x factor står på schemat..Hörs!

BABY THAT AIN'T NOTHIN' BUT TROUBLE


Hej på er! Idag har jag jobbar ifrån 10.00 - 18.00 o så mycket mer än så har ja inte gjort idag, legat i sängen och kikat på det sista avsnittet av O.C (första säsongen) Ryan lämnar Orange County och här ligger en annan och bölar. 

Mamma har åkt till Spanien, alexander och jag tittar på varandra.. alex hoppar i soffor och gör en och annan face plant... jag vet inte vart vi ska börja eller frågan är hur vi ska sluta? Imorgon bitti väntar skolan.. TYP. 

KEEP CALM AND PREDIKA I REGNET.Grattis din jävla yoloare, hoppas du fick en fin födelsedagfest och hade en grym utgång. Nu är det nya tag som gäller, så stryk yolo nu när du är 18 och tänk lite mer FISH, fuck it shit happens... Ännu en gång stort grattis :)!

förkrök hos emmy sen drog dom vidare och en annan blev ner släppt på stan (LISA HAR SKAFFAT KÖRTKORT GRATTIS DARLING!!!) ja hann precis kliva ur bilen tills ja lite längre ser att det ligger en 40+:are på marken, hon hade förmodligen halkat eftersom hon hade en aning höga klackar och det regnade.. Jag hjälpte henne upp och håller i henne när vi går vidare eftersom ja sa till henne att det är bäst att åka hem och ja ville vara hjälpsam och följa med henne till bussen. Precis som vi passerat lilla å butiken så kommer ett äldre par fram och hon hade precis halkat för 3 gången, damen ställer sig framför henne och börjar hålla om henne och börjar predika, "må du ta dig hem på ett bra sätt, snälla gud må hon leva ett bra liv och att alla änglar vakar över mitt barn" osv och gav henne en puss på kinden. Mannen stod och log med en plastpåse på huvudet för att undvika regnet, Där stod ja och fattade inte hur allt hade hänt på en och samma gång, sen gick dom vidare. Inget hejdå eller nått, bara en puss på kinden.  Jag och 40+:are skiljdes åt vid bussen och ja önskade henne lycka till och att hon skulle ta hand om sig. Så, vem du än är. Hoppas du kom hem på rätt sätt. 

Torsdagstämning, några tända ljus och bra musik. Imorgon är det sista dagen på praktiken denna vecka och där efter varje onsdag. Imorgon är dessutom 1 års jubileum i hela shoppingcentrumet, det kommer vara fullt med erbjudande osv. Kika förbi vetja! 


Torsdagstämning, några tända ljus och bra musik. Imorgon är det sista dagen på praktiken denna vecka och där efter varje onsdag. Imorgon är dessutom 1 års jubileum i hela shoppingcentrumet, det kommer vara fullt med erbjudande osv. Kika förbi vetja! 

22.22 OXBLODSRÖD


Oxblodsrödskjorta ifrån Gina, svarta jeans ifrån Rut.m.fl o till det en guldklocka och ett kors-armband, såhär gick jag klädd idag enkelt och stilrent. 

Praktik på Ryns ifrån 10.00 - 18.00, jag träffade upp Mamma och bror på shoppingcentret för en snabb runda som blev drygt 2 timmar, 25% på hela Intersport och kön var oändlig. Köpte 2 vinter jackor, en blandning av min smak, så mamma och jag ska dela på dom. En annan pallade inte trycket så vi gick iväg för att äta. Mätt och belåtna åkte vi hem, landade i sängen och stannar här hela kvällen. Imorgon : Frukost på ikea med Esra, en annan kollega på Gina. Kind of cozyPraktik på Ryns ifrån 10.00 - 18.00, jag träffade upp Mamma och bror på shoppingcentret för en snabb runda som blev drygt 2 timmar, 25% på hela Intersport och kön var oändlig. Köpte 2 vinter jackor, en blandning av min smak, så mamma och jag ska dela på dom. En annan pallade inte trycket så vi gick iväg för att äta. Mätt och belåtna åkte vi hem, landade i sängen och stannar här hela kvällen. Imorgon : Frukost på ikea med Esra, en annan kollega på Gina. Kind of cozy

20.28 TISDAGSKVÄLL


tisdagskväll och vädret förändras ifrån att vara ösregn till solsken, men det gör mig inget för idag har jag ännu haft en bra dag. Lärt mig ännu fler saker inom sko butiksbranschen, till och med att jag har lärt mig kassan och sålde några par dojjer. Började dagen med frulle på ikea med Jenny och avslutar den med lite x factor och sedan O.C. Funkar fint för mig.