Veronica Antonino

Vänd på frågan, vart har ja inte hållit hus? Känner att om man ändå ska göra nått kan man göra det hel hjärtat för ni har inte missat någonting i mitt liv kan ja lova er. Har avklarat ännu en stressig veckan, jobbat hela dagen idag och hängt på salongen mkt i veckan för att göra mina vänner fina inför sin vårbal. Åkte förbi stadshotellet och ni alla var så otroligt fina!! Annars har ja hängt med nima, vännerna och pluggat och nu sitter ja här. Försöker fördela tiden så mkt som det går och har lagt bloggen lite på sidan. Jag skriver lite då och då när ja har nått vettigt att säga!


Vänd på frågan, vart har ja inte hållit hus? Känner att om man ändå ska göra nått kan man göra det hel hjärtat för ni har inte missat någonting i mitt liv kan ja lova er. Har avklarat ännu en stressig veckan, jobbat hela dagen idag och hängt på salongen mkt i veckan för att göra mina vänner fina inför sin vårbal. Åkte förbi stadshotellet och ni alla var så otroligt fina!!

Annars har ja hängt med nima, vännerna och pluggat och nu sitter ja här. Försöker fördela tiden så mkt som det går och har lagt bloggen lite på sidan. Jag skriver lite då och då när ja har nått vettigt att säga!

22.48 DRIVER IN A LAMBORGHINIIdag tog Anna körtkortet, så jävla bra! Grattis babe!! Bjöd på lunch på gränden och sedan kom hon och plockade upp mig och några andra vänner för att åka vidare till Erikslund för att kika lite. Riktig driver är vad du är, grattis ännu en gång och tack för skjutsen ;)

22.21 LITEN FÖRÄNDRINGIdag var det min tur att äntligen får göra i ordning mitt hår. Har gått runt med mitt bruna som sakta men säkert blivit i en sån pass varm ton och gick åt den orange-färgen. 

Duktiga Jenny som praktiserar på salongen varje torsdag & fredag fick fria händer. Vi la in slingor och sen en toning över (lite mörkare i hårbotten) som blir ljusare och ljusare längre ner. Lite som en ombre! Jag själv är jätte nöjd, ser mkt fräschare ut nu!

Vill som sagt bli allt och ingenting.

Hur många drömmar kan man ha? Hur långt kan drömmar ta en? Hur når ja min dröm/drömmar "Sikta mot stjärnorna så landar du på molnen". Ja, hur långt kan man drömma? Ska drömmar ens vara realistiska? Vad har du för dröm? En helt enkel fråga för vissa, en omöjlig fråga för andra, även mig. Vad vill du bli i ditt liv? För jag vill bli allt och inget. 

Jag har en dröm, som går igenom en röd tråd i hela mitt liv. Är det normalt att vilja bli allt? Är det normalt att känna en stor press när man är 17 år? Vissa dagar känns de som om ja har hela världen på mina axlar. Ja må ta i, men vissa dagar känns de som de. Hur blir man en framgångsrik stylist, en driven företagare, driva en modetidning och en 17-årig som bara vill hoppa av skolan för ja är redo för framtiden. "Gå klart skolan, utan utbildning kommer du ingen vart" Hade den barnsliga sidan av mig kommit fram så hade ja hoppat av skolan för länge sen. Ja lär mig ändå inget nytt, to be honest. - Barnsligt sagt Veronica. 

Hade den mogna sidan av mig fått talat hade ja sagt: Skolan är viktigt, där får du en utbildning och vem vill inte ha en utbildning? Jag är ung och det är normalt att vilja komma ut och upptäcka världen nu men det kommer med åren, du är ju bara barnet. - Moget sagt Veronica. Ja må vara ung och dum men ja gillar den barnsliga sidan så mkt mer, som att ja vill gå min egen väg och är trött på att stå och stampa. Till vilken nytta ska ja ha en utbildning där ja ändå inte har lärt mig någonting? Ja har stått på mina egna ben, tagit mig egna initiativ, tjänat mina egna pengar och känner mig bekväm med det. Det liksom kittlar i mina händer, vill bara sätta igång med mina drömmar men känns som att tiden bara rinner iväg. Tid är trots allt det dyrbaraste vi har. Det må vara ångest, en gnutta nyfikenhet, en liten dum idé och en tid då ja måste fortsätta i skolan...  vill som sagt bli allt och ingenting. 

21.50 Dom sa ja hade livlig fantasi, vad tror ni? Den tog mig hit.


Måndag, en massa plugg och jobbat hela eftermiddagen till stängning. Har två stressiga veckor framför mig och därför har ja varken tid eller lust till nått annat. Jag önskade ja kunde dela på mig och göra hundra saker samtidigt men jag är mänsklig och alla vet att saker och ting blir inte bra gjorda då. Ja jobbar, praktiserar, jobbar ännu mer och försöker gå i skolan på samma gång, som sagt har många bollar i luften. Och ja kan vara sämst på att höra av mig till mina nära och kära MEN ja älskar er och är tacksam för att ni tror på min framgång. Och nimp, ja saknar dig visst, "varför skriver du aldrig att du saknar mig?". Hade gjort vad som helst för att somna i dina armar en dag som idag.

Ha en bra vecka så hörs vi när vi hörs!

God morgon, en ledig söndag! Unnade mig själv våfflor dagen till ära. Det var inte igår ja gjorde i ordning det samt sov ut. Har haft full rulle med både jobb, praktik, plugg osv den här veckan och det fortsätter den kommande veckan med så idag har bara tagit det lugnt. Måste dock sätta igång att plugget nu..så vi hörs! 


God morgon, en ledig söndag! Unnade mig själv våfflor dagen till ära. Det var inte igår ja gjorde i ordning det samt sov ut. Har haft full rulle med både jobb, praktik, plugg osv den här veckan och det fortsätter den kommande veckan med så idag har bara tagit det lugnt. Måste dock sätta igång att plugget nu..så vi hörs! 

Kom nyss hem ifrån skolan, fick sluta mkt tidigare. Tack för de! Ja tror dom flesta är lika skoltrötta som ja. Ska vila en stund innan ja ska åka in till jobbet vid 16.00 snåret. Imorgon är det fredag, så som ja har längtat. 


Kom nyss hem ifrån skolan, fick sluta mkt tidigare. Tack för de! Ja tror dom flesta är lika skoltrötta som ja. Ska vila en stund innan ja ska åka in till jobbet vid 16.00 snåret. Imorgon är det fredag, så som ja har längtat. 

18.46 SÄLJER SKOR.
Säljer dom här godingarna för 500 kr, hur snygga är det inte? Aldrig använda, storlek 38. Hör av er till mig på facebook eller maila mig på veronica_o21@hotmail.com för intresse. Skorna kommer ifrån http://www.asos.com/ASOS/ASOS-HONG-KONG-Heeled-Sandals-with-Metal-Trim/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2624069&cid=0

Säljs på grund av att dom är för små.

Måndag, har hängt i mina militärgrön-färgade braller och matchat dom med svarta plagg och gulddetaljer. Varit på salongen sen eftermiddagen och haft en nagelförläning. Ikväll tänkte ja ställa mig i köket och röra ihop nått, övertygade mig själv i veckan att ja inte är så pass dålig på att laga mat ändå. Familjen är ändå på äventyr så varför inte.  Påtal om att göra någonting,  kanske så att ja sätter mig i frisörstolen imorgon, osäkert fortfarande om ja ska vara modell för en färgföreläsning på salongen. Till alla er som har fint blont hår, färga aldrig mörkt..ta det som ångest. 


Måndag, har hängt i mina militärgrön-färgade braller och matchat dom med svarta plagg och gulddetaljer. Varit på salongen sen eftermiddagen och haft en nagelförläning. 
Ikväll tänkte ja ställa mig i köket och röra ihop nått, övertygade mig själv i veckan att ja inte är så pass dålig på att laga mat ändå. Familjen är ändå på äventyr så varför inte. 

Påtal om att göra någonting,  kanske så att ja sätter mig i frisörstolen imorgon, osäkert fortfarande om ja ska vara modell för en färgföreläsning på salongen. Till alla er som har fint blont hår, färga aldrig mörkt..ta det som ångest. 

Tiden spinner vidare baby, jag försöker vara en krigare, maybe.


Söndag, sitter och lyssnar på musik, pillat ihop en ny spellista med en massa gamla och nya lugna låtar som ja ska somna till, Här hittar ni den: Running from the bullshit.

Idag har ja pluggat, städat och gjort sådant som ska göras på söndagar. Ska till salongen imorgon vid lunch och där efter början skolan igen på tisdag. Måste ta tag i massa grejer under veckan och framför allt lära mig hantera stressen bättre, ja jobbar på det. Hoppas ni alla har haft ett skönt lov för här avrundar ja mitt. 

09.02 På hemma plan


Har varit i Märsta/Stockholm den större delen av lovet och inte behövt brytt mig om någonting. Är på hemma plan idag och ska åka och jobba. Så skönt och komma bort en stund men ändå uppskattande att vara hemma. Tack för några fina dagar my love.