Veronica Antonino

20.12 NYA ROSA NAGLAR.


Efter att jobbat mkt på mig själv dom senaste månaderna fick ja äntligen mina egna fixade av en duktig tjej Amanda som går i min klass. Tusen tack och jag ska göra succé i dom här när ja blir brun. 

Jag måste börja ta kort på mina slut resultat, har bara blivit så att ja glömt bort de bara. Men nu har vi en ny lärare och allt ska dokumenteras kan man väl säga. Så från och med nu ska ja slänga in lite bilder som ja gör på i skolan och salongen härdan efter. 

Jackan har ja ingen aning vart den kommer ifrån (nån hemsida) som Julia gav mig. Älskar den till hösten! Top - Blanco. Jenas - Gina Tricot. Skor - Ryns.Idag var det en kort skoldag, 09-12. Ja hade kund på salongen vid lunch och har hängt där tills eftermiddagen. Stötte på min kära vän Lukas på stan och vi gjorde sällskap hem.  Ja har packat upp och ner i resväskan, har med mig allt för mkt grejer känns de som. Ska ta en sista titt på packlista och höra med tjejerna hur vi har planerat morgon dagen. Ska bli galet skönt att få känna på 38 graders värme och bada i havet, de var ett tag sen. Ikväll ska ja slappa framför tven, idol och stalkers. 


Jackan har ja ingen aning vart den kommer ifrån (nån hemsida) som Julia gav mig. Älskar den till hösten! Top - Blanco. Jenas - Gina Tricot. Skor - Ryns.


Idag var det en kort skoldag, 09-12. Ja hade kund på salongen vid lunch och har hängt där tills eftermiddagen. Stötte på min kära vän Lukas på stan och vi gjorde sällskap hem. 

Ja har packat upp och ner i resväskan, har med mig allt för mkt grejer känns de som. Ska ta en sista titt på packlista och höra med tjejerna hur vi har planerat morgon dagen. Ska bli galet skönt att få känna på 38 graders värme och bada i havet, de var ett tag sen. Ikväll ska ja slappa framför tven, idol och stalkers. 

På väg till skolan i min klänning ifrån Pull & Bear (Spanien), Jacka ifrån Bik Bok och boots ifrån Italien. Hängt i skolan hela dagen, på eftermiddagen mötte ja upp Anna och Elin för att växla in pengar och handla dom sista sakerna. Har skrivit ut biljetterna, skrivit packlista och är till och med snart klar med packningen.Ja ska städa upp i rummet så jag slipper komma hem till en enda röra. Annars ska ja hänga hemma ikväll och bara göra ingenting, känns som om de var ett tag sen. Angående kommentaren om ja fortfarande går i skolan så är svaret ja. Läser mitt sista år på Carlforsska Gymnasiet till stylist :)


På väg till skolan i min klänning ifrån Pull & Bear (Spanien), Jacka ifrån Bik Bok och boots ifrån Italien. 

Hängt i skolan hela dagen, på eftermiddagen mötte ja upp Anna och Elin för att växla in pengar och handla dom sista sakerna. Har skrivit ut biljetterna, skrivit packlista och är till och med snart klar med packningen.

Ja ska städa upp i rummet så jag slipper komma hem till en enda röra. Annars ska ja hänga hemma ikväll och bara göra ingenting, känns som om de var ett tag sen. Angående kommentaren om ja fortfarande går i skolan så är svaret ja. Läser mitt sista år på Carlforsska Gymnasiet till stylist :)

00.08 och det är de jag är så otroligt tacksam över.

min vackra farmor, Nonna Maria Flora.


Det här är en sån stor skillnad ifrån min familj jag har här i Sverige. Ibland undrar ja hur mitt liv hade sett ut om ja, min syster och mamma hade bott kvar i Italien. För vi är trion som har packat fram och tillbaka en hel del.

Om de är någon som har lärt mig att upptäcka världen och resa så är de min mamma. Då menar ja alla möjliga resor, resor som handlar om att kunna svälja en stolthet som legat inom en i flera år, resor som handlar om att förlåta en liten del i taget. Hon har lärt mig att resa för att inte fastna på ett och samma ställe allt för länge men framför allt för att upptäcka alla fantastiska platser som hon inte vill att vi ska missa.  Min mamma har lärt mig resa för att inte glömma bort min andra familj som bor på ett helt annat ställe på jorden och det är det ja så otroligt tacksam över. 

SUMMER DRESS. Klänning ifrån Gina Tricot förra sommaren. Klipp till den själv där bak. Min absolut favorit sommar klänning. 

SHOPPING I TORINO - MARKNAD/STAN


Den kära omtalade marknaden besökte vi var och varannan dag, här finns ju allt ifrån underkläder till jackor, mat, smycken, smink och ja i stort sätt allt du behöver finns på marknaden. 

Varje lördag kommer en vagn med äkta parfymer, smink osv för en billig peng eftersom produkterna egentligen ska bli "tester" men dom har fått ett "överskottsbolag" kan man kalla de och därför säljer dom de för minst halva priset. Ett Loreal läppstift för 1 euro, 8-10 kr. Helt sjukt och min nya Oh Lola parfym ifrån Marc Jacobs ska vi inte ens tala om då. Det här är en sån stor del för mig när ja tänker Torino, hur min farmor tog mig och min syster som små hit varje sommar och varje morgon.  

Sen finns de också Torinos centrum, så mkt butiker och barer. Tyvärr var vi bara i stan en dag men ja fick med mig en del. Det är så billigt och så bra grejer. 

19.49 GLASS I SMÅ MEN MÅNGA LASS.

Hm, vad säger man. Glassen i Italien är gudomlig. speciellt melon smaken, lägg de på minnet om ni reser i Italy! Nått ni måste prova om ni inte redan gjort de... har väl ganska bra bevis på att vi dör för glassen, så glass i små men i många lass kan man väl säga. 

9 SENASTE/I SOMRAS.


9 snabba, vad vore ja utan data-programmet Picasa? Några bilder ifrån dom senaste dagarna/bilder ifrån i somras. 

Jobbat till mesta dels, shoppat, ätit ute med vänner, jobbat på salongen också, rest, möblerat. Typ. Har ni s9 Själva bloggar så länka dom gärna, är så bloggsugen efter att ja har varit utan min data i några veckor och kan sitta och skrolla upp och ner hur länge som helst just nu. 

Ja lite high on life kanske? Mkt möjligt.
Kappa - Italien (feb). Top - h&m.  Byxor - Gina.  Glasögon - Bikbok.  Väska - Italien. Klocka- Gina.

Ni har väl inte missat alla fina klockor vi fått in på gina? Det här är min absoluta favorit, finns även i silver. 299 kr för den.


Å där började skriva på mitt 2275 inlägg med en paus på 22 dagar! Hur har eran sommar varit?! Förmodligen har dom flesta satt sig tillbaka i skolbänkarna nu, skaffat jobb eller bara gått tillbaka till det gamla vanliga. Ja hoppas ni har haft en skön sommar och laddar om för alla jackor och halsdukar som åker på nu mot hösten, I can't wait! Min favorit årstid är ju hösten! Så mkt som händer då, många av mina vänner fyller år, även ja själv och resor är planerade osv. Allt är bra med hösten, till och med träden blir finare! Jaaa ja bor kvar i dingtuna och är omringad av träd....

Hur som helst, jag är på hemma plan idag. På torsdag fortsätter jag och 3 fina vänner mot Marmaris. Vi kommer till 38 grader och ja, fan så vi ska slappa och ha det bra. Tänkte slänga in massa bilder om min sommar, har ju varit nere i Italien också. Så mkt och göra, så lite tid. Ja lite high on life kanske? Mkt möjligt. 

EN VECKA FULL AV ALLT OCH INGENTING.
 Det är söndagsförmiddag och jag är allt annat än pigg.. är sjuk så hela rummet består av papper. Har jobbat hela veckan förutom onsdag så vi tog oss till grönalund och åkte massa karuseller i regnet. Hela grönan bestod av människor som glatt stod i sina gröna regn-ponchos. Regn har väl aldrig dödat en människa förut så. Ky mani Marley uppträde på kvällen, halva grönan avgudade honom! Vad är en sommarkväll utan reggae? Det tillhör ju sommaren. 

Dålig uppdatering fortfarande, bättre tider kommer. Ta hand om er och ha en fortsatt trevlig sommar!

Upp