Veronica Antonino

09.00 ARRIVEDERCI!


Ciao italy, Arrivederci!

Åker in till Milano nu och sen vidare hem, tack för den här veckan, vi ses snart igen. Och till er så hörs vi i Sverige igen. Puss

22.18 MATKOMA.
Okej, ligger i en matkoma. Skypar med syster och har precis packat klart. Flyger imorgon vid lunch. 

Idag har ja mest hängt hemma och gjort i ordning för imorgon. Har dock sprungit in i flera portar för att säga hejdå till alla. Fick en klocka av min gudmors dotter, så stort hon har blivit! Herregud vad ja har missat här nere. Tack för denna vecka Torino, ses snart.

22.54 RESTAURANGOså ligger man här nu igen, dag 5. Kom nyss hem ifrån restaurangen. Åt pizza och massa annat gott. Pizzorna är ju knappast gjorda av nå konservburks oliver osv. Här är det äkta vara och färska varor som dom säger. 

Åkte hem direkt, känner mig dålig, ont i huvudet och är varm på pannan. Ska lägga mig alldeles strax och tag tag i morgon dagen, så jag antar att vi hörs då. Sov gott!

22.34 NYA TRÄNINGSSKORSka de vara så ska de, köpte mig ett par nya träningsskor så motivationen skulle komma tillbaka. Älskar dom! Ni hittar dom inne på Footlocker.

Tog bussen in till stan med Nathaly och hennes pojkvän, mer folk åt nu och massa roliga saker att titta på. Köpte bland annat ett par skor och 3 hand-målningar med elefanter på vid solnedgången i 3 olika motiv. Gjorde en lite deal där och råkade få mig med 3.. MEN mitt favorit djur är och kommer alltid vara den vackra elefanten så why not. Visar er dom när jag är hemma i Sverige igen, dom är ihop rullade och nerpackade redan.  Träffade upp bossen och åkte till hans vänners restaurang. 


Tog bussen in till stan med Nathaly och hennes pojkvän, mer folk åt nu och massa roliga saker att titta på. Köpte bland annat ett par skor och 3 hand-målningar med elefanter på vid solnedgången i 3 olika motiv. Gjorde en lite deal där och råkade få mig med 3.. MEN mitt favorit djur är och kommer alltid vara den vackra elefanten så why not. Visar er dom när jag är hemma i Sverige igen, dom är ihop rullade och nerpackade redan. 

Träffade upp bossen och åkte till hans vänners restaurang. 

15.09 NY KLÄNNINGHittade även en fin klänning på marknaden idag för 14 euro. Tänkte matcha den med en hög bakåt slickad toffs och ett par höga svarta pumps. Ska ha så mkt fina klänningar i sommar. 

12.59 FÖRMIDDAG


Vi kom precis hem och nu lagas det mat för fullt. Kusinen kommer över på mat och ja kan lova er min farmor vet vad riktigt mat är. 

Fick med mig lite grejer ifrån marknaden som ja kan slänga in bilder på lite senare. Tänkte även visa er en inre bild ifrån min farmors baksida balkong, här ser det inte lika trevligt och fint ut men här brukade ja och min syster sitta och spela ett italienskt kortspel och sjunga till alla möjliga låtar. 

I det här området bor flera släktingar så vi kan vinka ifrån balkong till balkong. Vi har en speciell vissling och släkten förstår precis att man vill nått. 

GODMORGON IFRÅN ETT SOLIGT ITALIEN


God morgon ifrån ett soligt och varmare Italien, det är flera plusgrader och solen skiner för fullt. Jag och min kära farmor ska till en bar för att dricka kaffe och äta frukost. Sedan vidare mot marknaden så vi hörs senare.

SHOPPING I CENTRUM

 

Här är lite bilder på vad ja fick med mig ifrån centrum, har letat efter en sån här jacka länge och en väst var pricken över i:et. Lyckades fynda båda två. 

18.53 ITALIEN DAG 3
Idag åkte ja och Nathaly in till centrum för att kolla vad det hade att erbjuda, men tydligen hade det stängt och öppnade inte för än kl 15 men ja lyckades hitta en del ändå. Här har det regnat samtidigt som solen dök upp lite då och då men vad gör det? Shoppar lika bra i alla väder. 

Såhär såg ja ut igår, tröjan är här ifrån och med det bar ja svarta jeans, höga stövlar och en pälsjacka. Folk tror att det är varmt här i Torino men då kan ja tala om att det är ungefär som i Sverige på vintern bara att det inte snöar lika mycket. 


Såhär såg ja ut igår, tröjan är här ifrån och med det bar ja svarta jeans, höga stövlar och en pälsjacka. Folk tror att det är varmt här i Torino men då kan ja tala om att det är ungefär som i Sverige på vintern bara att det inte snöar lika mycket.