Veronica Antonino

Did you give the world some love today?


4 bilder ifrån helgen, umgåtts med människor ja tycker om och tagit det ganska så lugnt. Idag var det måndag och ny veckan, tog i att kliva upp och sen kila iväg men som sagt ny veckan och ja har lite saker ja måste få gjort den här veckan. Ha en bra vecka så hörs vi lite då och då!

23.43 VICTORIA'S SECRETo påtal om goda dofter så råkade ja visst beställa hem lite godisar ifrån Victoria's Secret genom en vän. Helt kär i dofterna och jag ska bli bättre på att ta hand om mig själv. Inte nog med det, kanske så att ja kanske byter hårfärg i veckan. Jag satsar på någonting nytt, fast ändå inte. Time will tell och vips så dyker ja upp här på bloggen när ni minst anar det. Kommer ångra mig i sista minuten, men som sagt time will tell. Fram till dess ska ja vänta på min beställning och sen lukta på dom som om jag vore Ferdinan.  

OFFICIELLT MANIKYRIST


O där blev jag officiellt manikyrist, nu fick vi äntligen våra fina diplom. Känns bra. Mindre bra att hela min klass slutar på fredag. Ska ta studenten med 4 tjejer i min klass. I guess vi kryper in hos frisörerna. Time will tell, tack för den här tiden och ni alla är guld. Ni kommer alla bli duktiga på vad ni än väljer att inrikta er på. Själv fortsätter resan för mig som stylist på Carlforska. 

20.02 BRITNEY SPEARS TWIST
Fick denna underbara britney spears twist parfym av mamma efter att familjen har varit i Alperna och åkt skidor. Tusen tack för det! Har länge samlat på parfymer och speciellt Britney spears. Det här blir min 3e britney spears fantasy flaska som varit min favorit sedan högstadiet. Har även britney spears cosmic och gillar den riktigt mycket. Synd att parfym är en färskvara som inte håller för evigt, skulle vilja ha allt och alla parfymer. 2 flugor i en smäll i den här underbara och ännu en gång tack. Du är bäst.

EN PASTA MED TJEJERNA.
Käkade en pasta med tjejerna efter skolan på nya Coffeehouse by george, jätte härligt ställe! Spenderade hela fredagen med vännerna hos Julia. 

19.20 VAD HÄNDE?


Kylan tar kål på oss alla, idag har ja skrivit 2 prov och lämnat in svenska inlämningen. Snacka om att allt händer på en och samma gång i skolan. Vad hände med dom läxfria veckorna i ettan? Tiden går så fort. Hela min klass verkar vilja byta skola och här står jag. Det sista ja orkar med är att byta skola. Inte nog med att ja var så pass skoltrött så hade jag ingen aning om vilken linje jag ville gå (provade på 5 st) så känns det faktiskt som att ja gillar det ja gör. Har liksom vant mig med bara sköna tjejer i min klass, vad hände med att jag och Iman va tomboys? Vad hände med mjukistorsdagarna? Vad hände med semelkriget och vad hände med motivationen till allt. Ja kind of saknar mitt gamla liv när allt var så lätt men ändå så komplicerat på nått sätt.

Slutade runt 13.00 och har bara varit hemma sen dess, lagat mat (till alla mina nära och kära som vet att jag inte borde placeras i ett kök kan här med äta upp sina egna ord. Jag gjorde en grym Carbonara) Ja, Anna du läste rätt. ja lagade mat utan att bränna hela huset. Tack för mig, hörs.

Bring your love baby I can bring my shame. Bring the drugs baby I can bring my pain. I got my heart right here, I got my scars right here. Bring the cups baby I can bring the drink. Bring your body baby I can bring you fame.
Bring your love baby I can bring my shame. Bring the drugs baby I can bring my pain. I got my heart right here, I got my scars right here. Bring the cups baby I can bring the drink. Bring your body baby I can bring you fame.

The Weeknd - Wicked Games (Explicit)