Veronica Antonino

22/07 RIHANNA KONSERTsom sagt, tog endast några bilder, här är en av dom få som lyckades bli "bra", en över överexalterad Veronica och en iphone....hm.. den duger väl i krig om man säger så.  På watch the throne konserten med Kanye och Jay-z så lyckades killen framför mig slå iväg min telefon 4 rader när ja filmade och han tjoade med armana. Har alltså en video då ja glatt filmar och får med allt tills min mobil flyger (det blir helt svart) och man hör mig i bakrunden. VAAAAD IIIIII (helveteeeeeeee) hann inte säga det innan ja hann få tillbaka den och fortsatt filma. Haha, så jävla kul. Helt hysterisk. Nog skrivit, Rihanna är klart bäst. Gåshuden steg under låten stay, helt klart. 

Top - Gina. Skor & Kappa - Zara. Baggy Jeans - G-star. På g till Globen i hastig fart fick ja till två bilder på vad ja bar i måndags. För övrigt hade ja & Alice en klockren kväll. Har inga ord för hur mkt ja älskar Rihanna! Filmade en massa, dock inte så mkt bilder eftersom jag är dum nog att glömma kameran hemma. Men vad gör de, att se henne live slår det mesta. 


Top - Gina. Skor & Kappa - Zara. Baggy Jeans - G-star. 

På g till Globen i hastig fart fick ja till två bilder på vad ja bar i måndags. För övrigt hade ja & Alice en klockren kväll. Har inga ord för hur mkt ja älskar Rihanna! Filmade en massa, dock inte så mkt bilder eftersom jag är dum nog att glömma kameran hemma. Men vad gör de, att se henne live slår det mesta. 

SÖNDAGSHÄNG OCH DOFTAR LOVE SPELL.Har gjort alla girly things man kan tänka sig idag, bara hängt med mig själv och katten. Springer runt och luktar Love Spell ifrån Victoria's Secret och skämmer bort mig själv den sista tiden av semestern. Annars har ja bara tagit de lugnt idag, kollat på flera avsnitt av pretty little liars...

Klickade hem två bikinisar ifrån Nelly. Behövande! Visar dom så fort dom har landat. Dom har riktigt bra erbjudanden på bikini-set så passa på, det håller tills imorgon! 
Sleep well!

22.56 SEE YOU TOMORROW


Guess what? Vi ses imorgon Riri. Säg vad ni vill, Rihanna kommer alltid vara the one. Konsert i globen, pfft, inte en chans att ja missar. För er som vill gå med trodde biljetterna va slut, kolla igen! Köper alltid i sista min, lägre priser om man hittar bra sidor. Köpte mina Jay-z & Kanye West biljetter för 289 kr, (BRA PLATSER) som egentligen hade kostat 800 kr. Så, all in imorgon? I guess so. 

23.17 Gör riktiga hopp i marken om de behövs.


Klänning - Bershka.  Skor - Zara.  Bälte & Solbrillor - Gina.

Ligger och lyssnar på three little birds med Bob Marley, under en låt i ett tomt rum så kommer så många känslor upp.  Det är dags att leva sitt egna liv, sluta att anpassa sig efter allt och alla. Gör sånt som du älskar?! Det finns bara en av dig och du kan bara själv ta saken i egna händer.. så vem är nån annan att bestämma över dig? Över ditt liv? Vad du ska bli? Vilken väg du väljer här i livet osv?

Antingen så följer du andras fotspår, förmodligen den enkla vägen. Ja menar hur lätt är det inte att bara anpassa sig efter andra? Eller så väljer du att gå din egen väg, gör dina egna fotspår i ditt liv. Gör riktiga hopp i marken om de behövs. Det är ditt liv, se till att leva ut det till max. 

 "This is my message to you. Don't worry about a thing. Every little thing gonna be all right." 

Vilken jävla låt, lät fingrarna dansa över tangenterna och sjöng, men som sagt mina grannar har tur, vad vore dom utan min egna lilla kareoke bar till mitt rum. 


och påtal om gå din egen väg, dom här ska ja trampa i marken så djävulen själv hör vem det är som är på ingång. 

Ha en bra lördagskväll!

SÖDERHAMN - SEMESTER.
Hängt i Söderhamn med Nimp, vår sommarstuga ligger där. Vi har hängt på bryggan (dom dagarna vädret tillät) och rott iväg för att fiska. Ja, fyfan va ja rott. Haft en väldigt lugn och skön semester den här veckan. Nu väntas massa jobb tills ja tar mitt pick och pack mot Barcelona. 

11.56 TRUE COLORS - MASSA NYTT.


Lite av det ja fick med mig hem ifrån Stockholm. Lite färg hade väl aldrig skadat? Jag måste bli bättre på att bära fina färger, duger inte längre med en hel svart outfit och nått färgglatt halsband för min del. 

Plagg nrr 1 : Mina nya favorit i garderoben, Jacka Ginatricot 499 kr. 

plagg nrr 2 : Fyndade en fin kavaj/jacka för 150 kr, mycket finare på om ja får säga det själv!

Plagg nrr 3 :Vitt linne med broderat neongult mönster, tänkte matcha de med vita tyg-shorts, mina neongula klackar, eventuellt en vit slapp kavaj OCH bakåtslickat hår. 

Plagg nrr 4: Gult är fult? Vilken myt! Jag gillar det! vita shorts (ja igen älskar vita shorts). Det är ju aldrig fel att matcha med solen, right?

Plagg nrr 5: Sist men definitivt inte minst, mina vita kappa! Kikade på den här länge i Spanien inne på Zara men på nått sätt blev det aldrig av. Hittade den i Sthlm och kunde inte hålla händerna i styr... om man säger så? Hur som helst, älskar den även om den egentligen inte är ett sånt där sommarplagg.. men jag är ju mer en höst tjej så why not. Det blev vi vilket fall som helst för 559 kr. 

Jobbat på salongen hela eftermiddagen, trallade dit i min fina jacka ifrån Zara.  Har inte haft min data på över en vecka, därför har bloggen stått dammig. Ska försöka så gott det går men vad gör lite bloggtorka när man kommer tillbaka med massa annat roligt att berätta! Ja ska slänga in ett inlägg om saker och ting ja hittade i Sthlm (bland annat jackan på bilden) sen på söndag tar jag äntligen en veckas semester!Jobbat på salongen hela eftermiddagen, trallade dit i min fina jacka ifrån Zara. 


Har inte haft min data på över en vecka, därför har bloggen stått dammig. Ska försöka så gott det går men vad gör lite bloggtorka när man kommer tillbaka med massa annat roligt att berätta! Ja ska slänga in ett inlägg om saker och ting ja hittade i Sthlm (bland annat jackan på bilden) sen på söndag tar jag äntligen en veckas semester!

GROPEN - TISDAGS

Passar på när det är fint väder här i Västerås. Jag, Nina och Carro åkte ut till gropen för sol, sallad och bad.