Veronica Antonino

sushi lunch med babe.  Är väl inget fan av sushi men måste ju ställa upp för laget. Laxen och räkorna går ner utan problem. För övrigt har vi hängt hemma hos mig dom senaste 24 timmarna. Krossat honom på fifa (ellllller?) och lirat fotboll med småkillarna. 
sushi lunch med babe. 

Är väl inget fan av sushi men måste ju ställa upp för laget. Laxen och räkorna går ner utan problem. För övrigt har vi hängt hemma hos mig dom senaste 24 timmarna. Krossat honom på fifa (ellllller?) och lirat fotboll med småkillarna. 

MIDDAG PÅ VARDA MED SALONGEN.
Igår gick salongen ut och käkade på Varda, jättegod mat och hade det trevligt. Vi fortsatte mot tältet där vi hängde. Träffade på kompisars mammor, gamla lärare, fotbollstränare osv. Haha! 

Tack för en trevlig kväll och tack för allt! Är så glad att ja just får vara på Salong Johnas. 

Cityfestivalen har dragit igång här i Västerås och vi var på plats en stund på kvällen efter jobbet. Köpte mig en churros (bild nrr.3) på rasten, hur har ja kunnat missa det här förut? Har liksom aldrig förstått vad det här är för något. Men smakade TYP som våffla, fast godare!  Mamma ville kika på uppträdandet, idag kommer petter. Men ja ska äta middag med salongen ikväll, minst lika bra. 
Cityfestivalen har dragit igång här i Västerås och vi var på plats en stund på kvällen efter jobbet. Köpte mig en churros (bild nrr.3) på rasten, hur har ja kunnat missa det här förut? Har liksom aldrig förstått vad det här är för något. Men smakade TYP som våffla, fast godare! 

Mamma ville kika på uppträdandet, idag kommer petter. Men ja ska äta middag med salongen ikväll, minst lika bra. 

MIDSOMMAR 2013Midsommar firades igår, Hängde hos Slätten hela dagen tills Spate (ÄNTLIGEN ÄR HON HEMMA!!) hämtade upp mig och vi åkte vidare till Philip där fler vänner var. Kvällen slutade med att vi träffade upp tjejerna senare och begav oss på egna håll efter donken käk. Hoppas alla fick en trevlig midsommar! Och till tjejerna på Gothland, tro inte ni är nått med era instagram bilder, ni saknas här hemma! 

TAKE ME ALL AROUND THE WORLD.

-  so many places so little time

Gah, måste börja planera min sommar snart. Vart börjar man? Barcelona? Rhodos? Eller ett helt nytt ställe där ja aldrig varit? 

Idag åker min bästa vän Anna ner till Gotland för att jobba hela sommaren. Vet inte hur gammal sist ja var som ja inte spenderade en sommar med henne. Vem ska ja nattbada med? Vem ska ja cykla med för att hinna ikapp alla dessa jävla bussar? Vem ska ja hålla en fotbollskola med? Vem ska gå modevisning med? Vem ska ja dela garderob med nu hade du tänkt? Vem om inte du?Vet att du kommer ha så sjukt kul där, lära känna massa nya, få massa nya erfarenheter och framför allt lära dig en massa. Vi kommer och hälsar på när du minst anar det men tills dess så får gotlänningarna ta hand om dig. Älskar dig tusen grr om!


Idag åker min bästa vän Anna ner till Gotland för att jobba hela sommaren. Vet inte hur gammal sist ja var som ja inte spenderade en sommar med henne. Vem ska ja nattbada med? Vem ska ja cykla med för att hinna ikapp alla dessa jävla bussar? Vem ska ja hålla en fotbollskola med? Vem ska gå modevisning med? Vem ska ja dela garderob med nu hade du tänkt? Vem om inte du?

Vet att du kommer ha så sjukt kul där, lära känna massa nya, få massa nya erfarenheter och framför allt lära dig en massa. Vi kommer och hälsar på när du minst anar det men tills dess så får gotlänningarna ta hand om dig. Älskar dig tusen grr om!