Veronica Antonino

Snabbis, varit på salongen hela dagen. Träffade tjejerna en stund. Resten av fredagen sov ja faktiskt bort. Skulle ta en pn och vaknade 21.10, mmm great. Städat hela mitt rum nu på kvällen och tänkte slå på en bra film. Kikade på filmen Steel Magnolias igår, herregud så bra film! 


Snabbis, varit på salongen hela dagen. Träffade tjejerna en stund. Resten av fredagen sov ja faktiskt bort. Skulle ta en pn och vaknade 21.10, mmm great. Städat hela mitt rum nu på kvällen och tänkte slå på en bra film. Kikade på filmen Steel Magnolias igår, herregud så bra film! 

Utklädnadsshowen 2013

 

Told you! Så roligt att kolla på allas uppträdanden. Smockat i Vasa parken med massa folk som är redo att ta studenten, hur kul?!?! Haha hann hejja på dom flesta vännerna men vi ses vid flaken, ni är bäst. 

Top ifrån Spanien och byxor ifrån Gina. För nån dag sedanKikat på utklädnadsshowen idag för alla studenter, så himla roligt. En blir fullare en den andra och sen ut på stan i sina dräkter efter att ha uppträtt på scen. Vilken fantasi folk har, en av dom absolut roligaste dagarna i Vässan. Slänger in lite bilder strax! Hängt på salongen på eftermiddagen med en nagelförläning 


Top ifrån Spanien och byxor ifrån Gina. För nån dag sedan

Kikat på utklädnadsshowen idag för alla studenter, så himla roligt. En blir fullare en den andra och sen ut på stan i sina dräkter efter att ha uppträtt på scen. Vilken fantasi folk har, en av dom absolut roligaste dagarna i Vässan. Slänger in lite bilder strax!

Hängt på salongen på eftermiddagen med en nagelförläning 

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN LOVE!


Kan knappt komma ihåg tiden du inte har räknat ner till den här dagen. Nina du är 18 år nu, idag. Hur snabbt kan tiden egentligen få flyga fram? Vi har känt varandra i snart 3 år, känns som om 10. Du är en av dom absolut närmaste vännerna och som den divan du är ska du få ett riktigt fint inlägg. 

3 år, känns som 10. Jag är så glad att ja har dig men framför allt stolt. Stolt att du lagt ner hela din själ till att få fram ett mål. Du är en inspiration källa för många! För mig! Så idag har de varit din dag min fina tjej, det är alltid dina dagar och om det inte är så brukar ja få dig på bra humör ändå. Ville tacka för dom här fina åren, tack för att du är just du och för allt du gör. Är så glad att ja har en sån som dig i mitt liv och hur mkt du än gillar potatisar i dina drinkar så älskar ja dig så mkt, mina fina nina. 

Hoppas du fick en fin födelsedag och att den fortsätter lika bra. P.s Uppskattar om ja inte får ett samtal ikväll om att du är deckad när ja ligger som skönast och mitt i det spännande i filmen så ja måste åka till stan för att hämta dig...Been there than that ;) Kanske på lördag, då får någon hämta oss båda. Grattis love!

19.52 I let you kick in my do not disturb sign


Byxor, top och jacka - Ginatricot. Pumps - London primark. Halsband - H&M

Ledigt ifrån skolan så tog mig en lång sovmorgon. Behövande är det ända rätta ordet för det. Ja hade kund på salongen på eftermiddagen så där har ja hängt resten av dagen. Tänkte dela med mig ett litet tips, har slutat platta håret, kammar det knappt heller. Bara låter det självtorka efter tvätt och drar in lite hårolja i topparna. Mkt praktiskt och bra för hår som mitt, risigt och är varken lockigt eller rakt. Den här gör att självfallet i håret ser mkt mer skonsamt ut. 

 Dom här två håroljorna använder ja mig av: MORSDAG - vet redan hur mkt ja älskar henne.


Ni har väl inte glömt bort att det var morsdag idag? Finns ingen i hela världen som toppar min mamma. Ja är väl ingen höjdare på att visa hur mkt ja uppskattar henne varje dag men det är nått hon redan vet så är det hur mkt ja älskar henne! Jag vill bli precis som dig när ja blir stor, du har alltid varit min förebild. 

23.28 THIS LOVE IS A SURE THING.Mina fina tjejer. Har varit helt slut sen i fredags (haft så sjukt mkt att göra den här veckan) så antog att helgen skulle bli väldigt lugn efter jobbet. MEN inget lockar så mkt som att umgås mina fina vänner. 


Klänning ifrån Italien. Halsband - H&M. Hade mina jeffrey campbell lita till. Hur härligt är det inte att man kan gå barbent nu?  Gårdagens outfit. Utgång med tjejerna.  Hängde hos Jullan innan för att snackade strunt och spela spel, tog oss senare till bmb. Landade sent hemma och att stiga upp för att jobba kl 10.00 idag igen tog väl i lite. Mår som en jägerbomb helt enkelt. 


Klänning ifrån Italien. Halsband - H&M. Hade mina jeffrey campbell lita till. Hur härligt är det inte att man kan gå barbent nu? 

Gårdagens outfit. Utgång med tjejerna. 

Hängde hos Jullan innan för att snackade strunt och spela spel, tog oss senare till bmb. Landade sent hemma och att stiga upp för att jobba kl 10.00 idag igen tog väl i lite. Mår som en jägerbomb helt enkelt. 

LÖNING imorgon, ja tack det kommer lägligt. Måste lägga undan en hel del men några halsband skadar väl aldrig. Eller kanske om pojkvännen ska få turen att skämma bort sin tjej, Ain't saying I'm a gold digger men behöver nya halsband... Skämt o sido, ska prioritera andra saker dom här månaderna. Men som sagt ett eller annat halsband skadar väl aldrig. 


LÖNING imorgon, ja tack det kommer lägligt. Måste lägga undan en hel del men några halsband skadar väl aldrig. Eller kanske om pojkvännen ska få turen att skämma bort sin tjej, Ain't saying I'm a gold digger men behöver nya halsband... Skämt o sido, ska prioritera andra saker dom här månaderna. Men som sagt ett eller annat halsband skadar väl aldrig. 

22.00 HUR BLEV VI SÅHÄR STORA?

Läste precis min vän Elins inlägg om framtiden, http://eelinhedstrm.blogspot.se/2013/05/framtiden.html
Jag har inte insett det än, mina vänner tar studenten. Dom blir vuxna. Vet inte om det är en aning ångest, men framför allt chockerande hur snabbt tiden kan flyga fram. För mig kommer vi alltid vara 14-15 år. Jag önskar er alla ett lycka till i för väg nu, ni är bäst! 

Plockade fram massa gamla bilder, Hur blev vi så här stora? när skaffade alla jobb och blev självständiga kvinnor? Om det är några som kommer klara sig i livet är det ni. Mina fina vänner. 
Love you all!

Mörkt blå jeans & halsband - Gina tricot. Svart transparent top - H&M Har varit med på 3ornas make up prov hela dagen och suttit modell. Vardags make up, bröllops make up och fest make up, duktiga!  Drog mig vidare till salongen för att ha kund. Min favorit kund Josefin! Hennes naglar sitter fortfarande kvar då vi gjorde dom i Februari ! Sen har vi naturligtvis fyllt på dom och lagat. Dom naglarna har vi gjort det mesta med, så idag blev det babyrosa.  Träffade Nina & Rawwe och käkade på spicy. En eller två rundor på stan för att sedan ta mig till Löga och mötte upp familjen för att kika på vår ruset. Vilka jävla krigare. Beundrar varenda en. 


Mörkt blå jeans & halsband - Gina tricot. Svart transparent top - H&M

Har varit med på 3ornas make up prov hela dagen och suttit modell. Vardags make up, bröllops make up och fest make up, duktiga!  Drog mig vidare till salongen för att ha kund. Min favorit kund Josefin! Hennes naglar sitter fortfarande kvar då vi gjorde dom i Februari ! Sen har vi naturligtvis fyllt på dom och lagat. Dom naglarna har vi gjort det mesta med, så idag blev det babyrosa. 

Träffade Nina & Rawwe och käkade på spicy. En eller två rundor på stan för att sedan ta mig till Löga och mötte upp familjen för att kika på vår ruset. Vilka jävla krigare. Beundrar varenda en.