Veronica Antonino

1-ÅRS FÖDELSEDAGSFEST


Igår stod 1 års födelsedagskalas på schemat på ett hotell med drygt 80 pers, ett helt år har redan gått och lilla Melina har fyllt år. Grattis prinsessan! Dansade, åt god mat och hade trevligt sällskap. Vad mer kan man begära? Hade en jätte bra kväll och deckade i famnen på the one and only när vi kom hem, så nu är du kändis Nimp. 

12.55 BIRKA PARADISE


Hemkommen ifrån kryssningen, vi åkte med Birka paradise. Vi har ätit, ätit, ätit och umgåtts. På fredagsmorgonen gick ja på min efterlängtade massage, värt varenda krona. Så jag och min mamma hängde i relax avdelningen hela förmiddagen. Fick med mig ett par vita höga converse också, vad är en vår utan såna?

Hade en jätte trevligt liten tripp men hade ja haft en ak4 med mig på hemvägen hade ja inte tvekat på att skjuta ner varenda full gubbe på bussen på vägen... #partypooper dagen efter är okej. 

06.55 KRYSSNING

Åker iväg på kryssning över till Åland till imorgon eftermiddag. Kommer hem till festligheter och ett helt lov, ska bli så skönt! Ta hand om er så hörs vi! 

En outfit inspirerad på en kall färg


En outfit inspirerad på en kall färg. Hade mer än gärna gått klädd så här även om vi i skolan kan konstatera att jag är mer en varmperson (mer gult i mig), min lärare säger att jag är svår att avgöra och ligger mitt emellan. Vad gör de, snygga kläder som snygga kläder.. 

20.34 NAGLAR


Naglar, naglar, naglar. Har varit så stressad dom senaste dagarna. På torsdag åker ja iväg på kryssning och ja heter inte Veronica om ja inte går på någon spa behandling. Behövs kan ja tala om. 

Har haft mkt på gång men på det här lovet ska ja absolut inte göra några måste, that's for sure. 

22.09 krigar precis som du.


Saknar de här rummet, min farmor behandlar mig som en prinsessa där. Vackra Italien. 

Tillbaka till verkligheten, min säng har gått sönder, ligger helt på sniskan.. Lau är i Italien och lägger upp bilder på maten ständigt. Så inte okej..kurrar i magen bara på tanken. Imorgon är det fredag, ÄNTLIGEN! Får träffa vännerna på en fredagsfika innan kund på salongen. Ska bli så skönt med helg! Godnatt på er. 

Rihanna - Stay ft. Mikky Ekko


Och på tal om Anna, har ja någonsin berättat om mina vänner? Bilden får tala för sig själv. Anna kan det där med inlevelse, själv la ja ner mig på golvet och för ja skrattade så mkt. Klippan själv. 

För er som inte förstår så söker ni på Rihanna - Stay ft. Mikky Ekko på youtube, Anna lekte lite i badkaret helt enkelt. 

20.36 SPICY MED THEODORAEfter skolan gick jag och Theo och käkade på spicy, behövande och gott. 13c och en jordnötsås-skål på sidan, det är pricken över i:et. Hets åt för att hinna med bussen, men värt varenda tugga. Ibland är man värd det där lilla extra. 

18.42 HAVET BAKOM MIG


Hade klädångest i morse, precis som alla andra dagar den här veckan eller som min bästa vän Anna säger de "kommer hellre sent till skolan än att vara ful" Ligger nått i de hos mig, fast mer när det gäller kläd val. Ska väl simma runt i mitt hav av kläder ikväll... eller inte. Måste ta tag i skiten nu, har snubblat 3 gånger..haha äeej skärpning.