Veronica Antonino

MÅNDAGS MORGON. NO STRESS.


God morgon! eller god förmiddag kanske. Har hängt i sängen hela morgonen, inte alls några måsten utan bara ja, tv och katten. Gjorde i ordning frukost på sängen och njöt verkligen av att inte behöva stressa. Ner gosad i duntäcket och bara göra i n g en t i n g. 

Ska hoppa in i duschen och där efter packa en väska. Åker nämligen till Barcelona ikväll. Lite spontant och bra, livet ska vara härligt att leva. Gör sånt som du vill och tycker är kul. Det är ju ditt liv du ska leva, ingen annans! Ni vet ju redan hur mkt ja älskar att resa så det är sånt ja gör och mer än gärna spenderar pengar på. Man lär sig mkt genom att resa! Ha en bra dag, vi hörs senare idag!


ja saknar dig, mina fina starka vän. 

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

HELGEN.

I helgen har det hänt en hel del, jobb lördag och sen stressa iväg för att sen göra 5 små som stora halloween-sminkningar. Sprang ut och in fram och tillbaka hela dagen, in på 1års kalas svettig, stressad för att landa och umgås. Hinner komma ner på jorden sen var det dags för ännu ett kalas för min pojkväns vän som fyllde 24 år. Grattis ännu en gång Mathias!! Medan dom andra gick ut så åkte ja hem och sov eftersom det var dags för jobb även söndag(idag). En förkyld Veronica och för lite sömn, slutar aldrig bra. Been there than that! Pigg som en lärka idag och ligger och lyssnar på bra musik medan regnet slår ner, funkar bra för mig!

21.01 MIN LILLA PRINSESSA 1 ÅR!Min lilla prinsessa har blivit 1 år och det firade vi i helgen. Tiden flyger verkligen fram, ett helt år. Jag har turen som får ha ett sånt här litet charmtroll runt om mig. Massa massa massa pussar ifrån mig! 

SITTER MOTIVATIONEN I KLÄDERNA?

ja, sitter motivationen i kläderna eller i huvudet? Ja tror lite både och, ni måste ju hålla med om att det blir betydligt mkt roligare att träna i snygga/matchande kläder än en gammal t-shirt till trasa. På bilderna ser ni några plagg ja införskaffat mig dom senaste månaderna och ja, att shoppa träningskläder för att sen få massa tillfällen av att använda dom gör susen. Jag har nog kommit i en liten rosa crush, när blev ja så girly? Hm, kanske en ny färg nästa månad... 

Vilket fall som helst, tränade med Nina idag, riktigt bra och skönt. En räksallad på Waynes efteråt. Nu ligger ja i sängen helt slut, vännerna frågar om jag ska komma över men orkar knappt hålla ögonen öppna.Vi får se helt enkelt, är inget roligt sällskap när ja är trött. Annars har hoppas alla får en bra torsdags kväll. Veckorna flyger bokstavligen fram, redan fredag imorgon! I helgen väntas en massa trevligheter och lite jobb. 

17.55 NEW JACKET
Ny jacka ifrån Zara, köpte mig en liten födelsedagspresent till mig själv i helgen. Efter många om och men var den min för 799 kr. Väldigt nöjd och kan inget annat än älska massa olika jackor på hösten.

TYCK TILL - NAGELBILDER?

Hallå?! Hur känner ni med nagelbilder på den här bloggen?! Är det nått som inte alls faller smaken eller är det kul att se och läsa om det? Lite respons och tyck till! Jag vet själv hur man kan läsa en blogg och sen kommer ett hästinlägg då och då, men det är ju faktiskt någonting dom håller på med om dagarna även om ja inte är nått fan av de. Förstår ni min princip? Borde ja göra en blogg för bara naglar eller funkar de bra här inne? Tyck till :) Ha en bra onsdags kväll!

23.54 - 4 Veckors utväxt - Babyrosa glitterDuktiga Linn har skötts sina naglar fint och inte lyckats slå av dom! Det var faktiskt första gången hon provade en nagelförläning för 4 veckor sedan. Förra veckan var hon tillbaka och hade fått en fin utväxt. 

Jag som vanligtvis aldrig har fransk (har det nu men går alltid på nått mer vågat/eller lite mer glitter) eftersom ja faktiskt tröttnar väldigt snabbt på franskt, trots att det kan vara det snyggaste och absolut stilrenaste man kan se på en kvinnas naglar. 

Så Linn körde på nått helt annat den här gången.....BABYROSA GLITTER! Yey, nam nam nam glitter. All kärlek till att pilla med gele, fransk, naturliga osv men med glitter blir man som ett barn på julafton! Och hur snygg blev inte Linn i sin nya look? Tidigare idag, en fransk förlängning samt förstärkning! Den här kunden hade så pass fina och långa naglar på några av hennes naglar så vi valde att förlänga dom som hade gått av och sen förstärka dom andra. Jobbade med cnd, brisa light. Upplösningsbart matrial. Love it och inget slit på den naturliga nageln :)

LUNCH MED BÄSTISLunchade med bästis, de blev en sallad på Cornetto för sen en och annan runda på stan. Åkte hem för att landa några timmar innan ja var tillbaka i stan för att befinna mig på gymmet. Idag var Nina sjuk så ja fick köra med grabbsen. Vi körde armar och mage, i hopp om att ja inte ska kunna skratta imorgon. Ni vet den där obehagligt sköna känslan när man har sån otrolig träningsverk så man knappt sätta sig, skratta eller bara gå normalt i en veckas tid? Då vet man att man har gjort ett jävla bra jobb. 

LEKER LITE MED FANTASIN - TEATERSMINK.
SÅHÄR KUL HADE JA I HELGEN....

haha nejdå, Idag var det nya tag, måndag betyder smink och idag fick vi leka av oss lite med teatersmink. Ni som faktiskt hängt här inne på min blogg vet ju att ja tycker det är galet kul! Min brors vänner fick vara mina mini modeller i början för nått år sen och nu sminkar ja kompisar som ska ha nått fräckt till Halloween. Precis som förra året, här får fantasin gå lös. 

Annars har ja hängt inne på Kalles och jobbat några timmar, som ja gjort i någon månad varje måndag för att hjälpa till lite. Med de säger ja godnatt, har timmar att sova in om man säger så!