Veronica Antonino

merry christmas LOVERS!

 

Hoppas eran jul var fantastiskt!! Min jul var super mysig med familj med bland annat kalles ofc, umgås och fick jätte fina grejer! Efter att matkoman lagt sig sent på kvällen tog jag och Anna beslutet att gå ut (hör och häpnad gör folk det på julafton?!) JA, tydligen efter som det var galet med folk. Min kväll slutade med att jag dansande inne på circus tsm med Anna, Fanny och Lina och sen träffade vi på fler! Kan ha varit det bästa beslutet jag tagit på länge! ;P NU LADDAR VI OM! FÖR IKVÄLL ÄR DET JULDAGEN! Imorgon åker jag tillbaka till Stockholm! Ha en fantastisk kväll! 

JULAFTONSMORGON - GOD JUL!

 

Julaftonsmorgon, vaknar av att min lillebror springer in i mitt gamla flickrum och skriker "DET ÄR JULAFTON VERONICA, VAKNA"  och skakar på paketen. Tradition är ändå tradition! Frukost framför nyhetsmorgon. Nu ska all maten göras, vänta in släkten och kalles! Ha en fantastisk julafton med era nära och kära! Ta hand om varandra! 

THE ONLY WAY IS UP

Middag på Brillo i tisdags innan stand up - En väldigt bra kväll med andra ord. 

 

 

Halloj! Sista julklapparna inhandlade och jag tog mitt pick och pack och lämnade Stockholm för hela 6 dagar ledigt. Nu är jag i Västerås och blir kvar här hos familjen över jul. I lördags hade Malin inflyttningsfest och samtidigt som det är sista gången på flera månader vi alla kommer kunna ses allihopa tsm eftersom många av vännerna åker till Australien på obestämd tid. Utgång stod på schemat och SÅ kul att träffa alla igen! 

 

Idag, måndag har jag gjort knäck med min lillebror och ikväll ska jag träffa tjejerna för mat och lite julmys. Sitter i soffan med filt och sneglar på tven som visar julfilmer, försöker få extra julkänslor som man fick när man var yngre! Igår klädde jag granen med jöback i hörlurarna och idag Carola samtidigt som vi gjorde knäck! Behöver en massa bra julfilmstips! Hojta till om ni vet några bra :)!

SLEEPTIGHT.


Sitter i sängen, suttit här i timmar och lyssnat på musik. Imorgon väntar en lång och intensiv vecka. Flytt-veckor är aldrig roliga. 4 månader i den här lägenheten gick alldeles för snabbt, jag minns första natten som igår.  Jag kommer sakna hagaparken som ligger precis runt hörnet, promenader här som gjort min hjärna 10 kg lättare. Jag kommer till och med sakna vår svindyra ica som ligger i samma byggnad. Haha, en gnutta seperationsångest blandat med trötthet. Kanske varit utan anna i för många timmar men hon kommer hem (till mig) snart och somnar bredvid mig. Vi är verkligen som systrar och i veckan flyttar ja hem till henne och julia i Blackeberg här i Stockholm. I veckan måste jag först flytta saker tillbaka till Västerås där min lägenhet finally är klar och inflytt till en tjej i andra hand den 15e dec och resten till Blacke.


Tack Östermalm för denna tid, Tack till Jenny som varit en underbar roomie. Och puss till er som kollar in här inne trots att det ser dammigt ut, jag lever och älskar Stockholm. Önskar jag kunde flytta hit alla mina vänner och familj, tänker på er OFTA! 

Upp