Veronica Antonino

THIS WEEK


Senaste: Varit med på premiären för Mall of scandinavia och jobbat i all hysteri. Och det är var värt all hysteri och kaos, vilket fantastiskt jobb dom lagt ner och byggt denna byggnad. Så otroligt stort och fint. Du kan verkligen hitta dom allra bästa butikerna i hela gallerian och självklart bästa skobutikerna som Jerns, Nilson och Ecco ;) 

Hunnit med en träff med min kära Iman och i torsdags gick jag, anna, oliver och julia ut och åt för att sedan äntligen gå på bio (Hunger games)! Super mysig kväll! Nu är jag tillbaka i Västerås för några lediga dagar. Idag (lördag) åkte jag Lisa och Alice ut till Åsby, julen börjar närma sig och första julklappen är köpt! Vem har sagt att en tidsoptimist inte kan börja i tid? 

And if you think that I'm still holdin' on to somethin'

God morgon. Idag är jag ledig!  Idag har jag zero måsten, tänkte ENDAST röra mig till köket och göra mig en god frukost och ligga och kolla på One tree hill hela dagen. Förra veckan var det gossip girl, efter 2 ynka avsnitt hade jag klänning på jobbet dagen efter haha! Vid den här punkten förra året bar ja klänning och strumpbyxor i ett halvår till vardags.  Dom senaste dagarna har det blivit oth.  Peyton Sawyer säger inte det allt? Hon har alltid varit min favorit i hela serien. Tänkt och drömt. Annorlunda och det är fint. Har alltid älskat människor som inte bara väljer att följa strömmen utan vågar vara sig själva.

Senaste dagarna: Velat fram och tillbaka vad jag vill göra och hålla på med och om det är rätt tidpunkt just nu i mitt liv eller om man ska hålla på det lite. Resa eller fortsätta jobba på? En fin kollega flyttade till Kanada igår, tjejerna åker till Australien om 40 dagar med ingen hembiljett bokad. Är sugen på att åka och hälsa på dom i någon månad eller två...


Den 15 december måste vi tyvärr flytta då bostadsföreningen bestämt att man inte får hyra ut i andra hand längre och det suger eftersom jag bor så pass centralt här i Stockholm (Östermalm) och trivs väldigt bra. Jag flyttar till Blackeberg till 2 bra vänner medan vi letar mer centralt.  Jag har även gått runt och tänkt på att flytta ner till Milano några månader och plugga italienska. Har även varit inne på franska men eftersom Milano ligger så pass nära Torino (där familjen bor) så har jag varit rätt sugen på det länge. Men bara inte riktigt vetat när det är rätt tidpunkt. I mars eller om ett år? Jag ska göra det, det är redan bestämt men hur vet man när det är rätt tid eller kommer det aldrig en rätt tidpunkt? Man måste kanske bara göra det. Packa väskan och dra?  Har alltid varit en free bird men aldrig behövt tänkt så pass mycket som nu. Jag har bara tagit beslut och dragit. Vad är det som stoppar mig? BTW! Justins nya album. Gungar fram och tillbaka till jobbet sen det släpptes! 

Upp