Veronica Antonino

PARIS IS ALWAYS A GOOD IDEA

 

Mitt älskade Paris. Helt klart en av mina favoritstäder! Här hittar du allt ifrån shopping till mat och kultur. Nu har jag varit i Paris ett antal gånger och jag tröttnar aldrig. När vi tjejer åker har vi en tendens till att alltid stressa haha (mer tid till shopping :P) MEN den här resan lovade vi varandra att faktiskt att njuta av varenda sekund vilket vi också gjorde. Vi kom tidigt på söndag morgon och hade hela dagen framför oss. Söndagar i Paris är mer en passa på att äta och umgås med familjen-dag eftersom dom flesta butiker är stängda. Så vi passade på att turista lite så som att se notre dame, love lock bridge och sätta oss ner på ett mysigt ställe precis i närheten där dom spelade in en film och dricka vin och champagne för att fira att vi äntligen hade några fantastiska dagar som väntade oss. På kvällen var det fest! Titty twister hette stället haha! Har fortfarande ont i fötterna idag sådär 2 veckor efter...haha! 

 

& oj vad vi har ätit! Vi har ätit så mycket gott att jag sitter och dreglar när jag kollar på alla matbilder! Pizza, löksoppa, ostar i mängder, musslor, creme brulee, brunch och sist men inte minst...sniglar. You name it. Ska det vara så ska det! 3 rätters precis vid Eiffeltornet! Klockan slog 00.00 och jag fyllde 20 år.. Kunde inte önska mig en bättre födelsedag! Lunchade på ett jättefint ställe med musslor (my fav) och åkte hem tidigt på morgonen. Helt underbara dagar! Tack till mina tjejer som gjorde min födelsedag och alla andra dagar helt klart till dom bästa! och tack till mitt kära paris för att du alltid gör mig till den lyckligaste tjejen i världen varje gång. Jag kommer alltid hem med världens energi efter såna här resor och jag längtar tills jag är där igen! JA, man kan vara kär i en stad. Thats for sure. PUSS. 

 

OH MY DEAR PARIS

 

Kan inte tröttna på denna stad, skulle kunna åka hit om och om igen. Hade helt fantastiska dagar i Paris med mina tjejer. 

Tagit semester, vaknar alltså upp ledig och solen skiner. Ikväll kommer tjejerna till Stockholm. Imorgon åker vi till Paris. BLESS. 

LEDIG - HAGAPARKEN - afternoon acoustic

One of my favorites places. Hagaparken!  Idag är jag ledig, efter 7 dagar av ett himla håll igång ifrån allt du kan tänka dig o de har inte funnits tid för någon tid för avkoppling alls. Idag gick ja o la mig i soffan och kollade på tv. Jag hade verkligen 0 motivation till att ta mig ut men ett samtal med Anna senare tog jag tag i dagen och satt på mig träningsskorna. Min klippa som får mitt inre och lyssna på mig själv. Bild nr1 och 2, här sitter jag efter jag har gått i hela parken. Slutar alltid här. Sätter mig ner och kollar ser långt ner på det som är under. Saker bara faller på plats här. I torsdags var jag i Västerås för både jobb på salongen och ett repotage i Vlt (västmanlands länstidning) och hon frågade mig hur jag ser mig själv om 10 år? Jag vet precis vart jag vill vara om 10 år. Jag har alltid vetat det. AL LA VERO.

Detta är varför oktober är min favoritmånad och årstiden HÖSTEN! Kolla bara på bilderna?! Kan inget annat än att älska alla färger, alla bra serier som kommer på tv, dricka massa te och snart sätta på sig alla stickade tröjor med alla höstskor man har i garderoben. Tändaljus och bara bli höstmysig. Nu ska jag göra en god sallad med chevre, alla som känner mig vet att jag ÄLSKAR alla ostar i alla smaker. Ska beställa in alla ostar och det godaste vita vinet i Paris om det är det sista jag gör!! Haha! 6 dagar kvar! Nu vill jag bara åka!  

Är ni också lediga eller slutat tidigt? Slå på afternoon acoustic spotifylistan och kör soffläge! Ikväll ska jag och Linda byta rum! Tänkte jag skulle tända massa ljus och göra det höstmysigt. Kanske går ner på stan och köper lite nytt. Älskar orange! Mysiga plädar osv. Här har ni mina favoritspellistor på hösten! Listen to ur heart (min) Afternoon acoustic (spotify) Drunk in music (min) Feel free 2 follow =) Ha en super dag! 

 

Upp