Veronica Antonino

23.00 Hold up, they don't love you like I love you

 

Hold up, till er som fortfarande tittar in i denna dammiga blogg, Händer inte mycket fast ändå mer än någonsin. Ikväll sitter jag i soffan, har inte ens tagit av mig ytterkläderna än. Har suttit här i över två timmar, skrollat upp o ner. Lyssnar på Maggio, gäspar och gnuggar mig runt ögonen.  Kan inte vänta tills de blir sommar, spendera hela min semester i Italien.  Först åker jag till Rom (VUNNIT RESA!!) med två kollegor och sen spenderar ja halva sommaren i Syd-Italien med min syster. Hälsa på alla släktingar och ta oss runt i landet. Blir pirr i magen av bara tanken. Ska kindpussas, dricka vin och äta så mycket pasta att jag ska drömma om carbonara. OCH ingen kan väl ha missat beyonces nya album? Hold up, they don't love you like I love you Beyonce säger ja bara. 

GÖTEBORG - KÄNSLA & SPONTANITET ÄR A OCH O I MITT LIV.

 

TA mig till Göteborg, said and done. Jag är the spontaneous. Kalla det va ni vill, myror i brallan eller någonting utöver det vanliga. Jag kan inte stå emot adrenalinet av att alltid vara påväg någonstans. Jag har alltid varit sån. Får jag chansen att dra någonstans så gör jag det och kan jag inte det så hittar jag alltid en lösning till att göra det. Jag får ångest över att dra fötterna i en i en lägenhet, klaustrofobi är o ta i, men det är inte långt ifrån.

Jag är ledig 3 hela dagar denna vecka så jag bokade första bästa biljett och begav mig. Packade en väska och satte mig på ett tåg som gick ner i solnedgång till GBG. Jag har varit där och spelat fotboll när ja va yngre och 1 gång o hälsade på Annas släktingar när vi va runt 14 år men aldrig strosat som man har gjort i andra storstäder. Är det inte konstigt? Man reser runt i Europa...Paris, Milano, London osv men det har aldrig slagit mig att "vi tar en weekend i Göteborg" och drar? Hur som. Jag har lite vänner där nere sen barnsben som valt att flytta dit och jag förstår dom till 100 %...kanske även mer nu. Vilken fantastisk stad. Jag har nästan vimlat med ögonen (inombords) o trott dom bara är vana med en stad där absolut ingenting händer när någon sagt att alla är så stressade i Sthlm, allt handlar om tiden där men nu förstår jag, rätta mig om jag har fel men det kändes som om göteborgare är mer mañana manana. 

Jag vaknade upp på Scandic hotell och åt en lång och god frukost, satt med podcast i hörlurarna och drack mitt morgonkaffe i över en timma. Gick tillbaka o drog mig på hotellrummet innan ja började min lilla vandring längst Göteborgsgator. Drack min islatte och det ända mål jag hade med dagen var att inte bli påkörd av en spårvagn. Efter jag tyckte de va nog strosat så satt jag mig i det fantastiska vädret med en bok i handel utanför domkyrkan med ett X antal människor som nöjt av värmen minst lika mycket som ja. På eftermiddagen mötte jag upp Emelie för vin och bara prata om allt som vi inte har hunnit prata om haha. Inga timmar i världen räcker till! Skulle kunna sitta o prata om allt mellan himmel och jord i veckor utan att tröttna, även en till vän ifrån Västerås kom och joinade oss! Lovely! Min mamma var i GBG samtidigt med sitt jobb så vi passade på att gå ut och käka tapas på kvällen med hennes kollegor och sen promenerade hem i ett upptänt nordstan som gjorde kontrast mot den mörka himmeln. 

 

Just nu sitter jag i Västerås, har lite saker att hämta och göra här. Till helgen är jag tillbaka i Sthlm. 3 dagar i 3 olika städer, de ni. Har alltid gillat fart och när saker händer, det är som om jag alltid söker nått mer spännande, oplanerat och vill att ödet ska vara oförutsägbart. Ja vet inte hur många gånger jag har hört - Vero, du måste lära dig hur man chillar osv. Det ligger allt annat än i min natur att ligga hemma 3 dagar. Som sagt, myror i brallan eller någonting utöver det vanliga. Är bara så tacksam mot mig själv att ja går på känsla. Känsla och spontanitet är a och o i mitt liv. Godnatt. 

GOOD MORNING

 

Ingenting kommer mellan oss min älskade fratello. Märkt för livet. För min älskade lillebror. 

Upp