Veronica Antonino

Somewhere between I want it and I got it

 

Ledig helg slutade med att ja spontant åkte hem till Västerås på fredags kvällen. Planen var att låsa in mig i lägenheten då jag varken kunde eller skulle göra av med pengar (har haft alldeles för roligt den senaste månaden) här i Stockholm och kolla på en serie och bara ha egen tid men vem försöker jag lura? Har alldeles för mycket myror i brallorna för sånt. Åkte hem för att umgås med familjen och vännerna. 

 

Söndagen bestod av brunch på plaza tillsammans med mamma och syster och sen satt och drack kaffe i timmar med min älskade AL. Ibland önskade jag kunde styra över saker som bara är upp till herren där uppe kan. Just nu sitter jag och Julia vid matbordet, varsin dator uppe och jag slängde nyss in en kladdkaka i ugnen som jag tänkte servera henne så hennes pluggande blir lite roligare. Vad gör man inte för sina roomies?! Matbordet har blivit vår heliga plats. När ja kommer hem sent på kvällarna så ställer jag mig här och lagar mat och Julia gör mig alltid sällskap, sen pratar vi om dagen som varit och tankar som for runt i våra huvuden. Vem kunde tro att vi bara "visste vilka varandra var" och hade skåp bredvid varandra för 7 år sedan på Nybygge skolan skulle leda till att bo ihop.  NU: äre kladdkakedax! 

 

valentine's day

 

Bio och sen placerad i badkaret med ett glas vin i handen och kolla på one tree hill. Livet är inte sämre för att man är singel thats for sure! Hoppas ni hade en super bra alla hjärtans dag! (såhär typ 1,5 vecka efter!) 

 

TACK TILL ALLA PÅ FEET FIRST FÖR DENNA TID ♥

 

Jag har redan smygstartat och delat på mig i 2 veckor. På måndag är det bara Mall of Scandinavia jag befinner mig på. TAGGAD TILL 1000, TACK till feet first som tog hand om mig ifrån dag 1. Mina fina kollegor som man spenderar var och varannan dag med. Vem kunde tro att en halv trasig tjej ifrån en helt annan stad kunde känna sig starkare än någonsin på grund av ett jobb? Nu hittar ni mig inne på Nilson/Ecco i Mall. Som sagt, sista helgen i Feet first. Fick blommor och presenter. TAAAACK!!! Ni är världens bästa. ♥ 

And you got me like, "Oh, what you want from me?"

 

I måndags hade min fina vän Linda utbildning i Sthlm och vad passar inte bättre än middagsdejt med tryffelpizza och vin på brillo. Saknat dig!! Min gamla kollega som blev en väldigt bra vän, vi reste i Spanien tsm i somras och har i stort sett inte sett varandra sen dess eftersom ja flyttade hit precis efter det. 


 

Always double trouble! I onsdags käkade vi italienskt, firade vår Emma som fyller 21 år! Sen blev det fläderdrinkar in på små timmarna. Nicki och ja till sist, HAHA jämt! Tur att vi har varandra. Spy treats us well. Låt efter låt som droppas som tagen ur ens spotify listor. BRA KVÄLL!  Idag är det FREDAG! LEDIG! Min sista helg på feet first. Känns konstigt. Har spenderat var o varannan dag där inne i ett halv år. Helgen ser annars lugn ut, Bio på alla hjärtans dag med två till single ladies. Mer än så behövs inte! Kanske att man borde köpa nått fint till sig själv ;) Med all rätt på en sån dag! Ha en fin helg! 

23.30 even salt looks like sugar

 

Har suttit vid matbordet i flera timmar nu, har så mycket att göra denna vecka att jag inte tar itu med någonting istället. Roomisarna sover för länge sen, en är sjuk och en annan ska upp allt för tidigt imorgon.  Har väldigt intensiva dagar just nu och ledighet är bortom all synhåll. Tur att jag har väldigt fina människor omkring mig som gör vardagen lite lättare. 

 

Önskade allt skrivande kunde flöda fram,  men har inte så mycket att blogga om just nu. Behöver tvätta, betala räkningar, hämta hem kläder, köpa mat and you name it. Sånt där som varje människa behöver göra i sin vardag men som ingen orkar höra om. Typ. Har noll motivation till att ta tag i såna saker som bara måste göras.. Kanske suddar hela texten och bara lägger upp dessa trötta bilder. VA FAN. Skulle skriva ett as pepp inlägg JU. Skulle tvätta håret imorse och dom hade stängt av vattnet. Fick duscha håret i handfatet i iskallt vatten, kanske därför jag är bitter men mest trött på att se folk som behandlar andra illa utan att kunna säga nått. Godnatt! 

 

 

 

Upp