Veronica Antonino

FLÄDEDRINKS OCH ÅKA UBER - HALV ÅR I STHLM.

 

Ett halv år har det gått sen jag bosatte mig här i Stockholm, det allra bästa beslutet jag tagit någonsin faktiskt. Att ta sitt pick och pack behöver inte alltid vara någonting negativt som det oftast låter. Att packa ner sitt liv i några kartonger och köpa en klädstång, det är en bra jävla början. Det händer ibland att man saknar sin hemstad...IBLAND. Såna känslor får man när man sitter i en Uber påväg hem alldeles för sent på kvällen och Let her go med pessenger börjas spela ifrån någon halv dan radiostation. Vem blir inte blödig av den låten liksom? Tror till och med föraren känner av såna moments haha. Kan vara mysigt att vara hemma i några dagar tills jag får storstads abstinens, har nog alltid varit en storstadstjej. Tro de eller ej, det kunde man inte tro när jag och Emelie Björklund (hej mummlan) var 10 bast och små bondläppar. 

Mycket händer, mycket som förändrats på kort tid. Jag har förändrats, väldigt mkt. Jag är samma vanliga glada jag, men tankar och känslor har jag lyckats placera bort någonstans där bak. Fokuserar bara på att jobba så mycket som det går och utvecklas inom det jag gör. Som sagt, mycket förändringar även inom jobb. Nya plaster och nya saker att ta in. Jag är sååååå taggad!! 
Annars då? Bor i en ljus tvåa i ett litet halv ghetto Blackeberg som vi egentligen inte alls har någon aning om. Jag, Anna och Julia. En liten La familia. Ingen dag är den andra lik att vakna upp med Anna som jag delar säng med. Dricker fläderdrinkar och tror fortfarande jag är beyonce inne på soap. Tur att jag har underbara kollegor som känner mitt flow när dj sätter på all the single ladies. Igår var vi ute och käkade på grodan på Östermalm och jag åt en fantastisk skaldjurspasta. Vi tog oss vidare och när klockan var runt 04 på morgonen så var det bara jag och Nicole kvar.  Haha varför kan ingen av oss någonsin gå hem i tid? 

 

Idag har jag varit ledig, sov så länge de gick sen dess har jag bara legat kvar här... i stort sätt. Vi har äntligen köpt internet till lägenheten så ligger här och betar av mina spotify-listor som jag nästan glömt bort medan ja inväntar mina kära sambos som snart kommer hem och vi ska planera våran kväll. Mycket möjligt att de blir fler fläderdrinks ikväll. Är det nått jag är riktigt bra på är de fan att dricka fläderdrinks och åka Uber. 5 av 5 stjärnor varje gång! Västmanländskan sitter kvar förutom när jag ska fråga vad klockan är, vaa eee klockan och vart är min veeeska (väska) hahaha kanske där av charmen? I dont know. Kanske ska börja köra uber själv. Vore nått. CAAAAYA! 

Upp