Veronica Antonino

// TOUCHDOWN SWEDEN! //

 

SVERIGE! SWEDEN! SVEZIA! I'm home, home sweet home på alla sätt. Har börjat landa lite nu efter att ha varit hemma i 3 dagar. Inatt va första dagen ja sov hemma hos mamma i Dingtuna, har varit med vänner konstant sen ja klev av flygplanet. Åkte direkt ifrån Arlanda hem till Anna i Sthlm för att överraska! Hon blev bra paff när de va ja som stod utanför dörren! Bästisprat till sent på natten för att prata om allt som hänt. På fredagen hade jag en lunchdejt med min fina vän Hanna och såklart blev det köttbullar inne på Riche! Prio ETT när jag skulle äta första lunchen här! ;-) Älskade Stockholm. Ingenting kan slå känslan när jag flög över ett lysande Stockholm och såg Globen, Grönalund...osv. Den här staden har ju mitt hjärta. På alla sätt. Ifrån första stund för snart 2 år sedan. Det var nått magiskt med det hela, som om en våg av massa minnen och känslor bara på en och samma gång kom. 

 

Mot kvällningen tog vi bussen till Västerås för att möta upp dom andra! Middag och drinkar stod på schemat! Skrattkalas och kramkalas, mina älskade vänner. Inget slår dom. Vi hoppade mellan barer, sjung i takt till gamla sommarhits som spelades på K9:s terass och avslutade natten med att alla sov över hos Annas föräldrar precis som när vi var yngre. Dagen efter vaknade vi upp lite halv bakis och gjorde ordning... SVENSK FRUKOST! Polarbröd, prästost, salami, paprika & gurka på mackan, oboy och svensk kaffe! Ni förstår inte lyckan! Italienare tycker vi är galna som äter så mycket på morgonen! (dom tycker detta är lunch...) För dom duger de bra med en brioche och en espresso! Dom charmiga kontrasterna återigen ;-) På kvällen köpte vi kräftor och räkor, satt på terassen med filtar och tända ljus och pratade om allt mellan himmel och jord hela kvällen. Har knappt hunnit ta in att jag är hemma, i min lilla håla Västerås nu. Stöter på vänner och ba VAD fan gör du hemma?! Sen när, o hur o vart?! Jag har ju inte ens hunnit förstå de själv. 6 månader senare på semester i Sverige. 

 

 

Just nu är jag hemma hos mamma i Dingtuna, ett litet samhälle utanför Vässan där tiden och människorna alltid är sig desamma. Mitt flickrum är också sig likt..men ändå inte...Det har mer eller mindre förvandlats till ett litet showroom med blandade kläder från mig, min syster genom tiderna ....och mamsen som nallar på dom lite då och då när hon ska klä upp sig! Man kan tydligt se våra olika stilar som förändrats genom tiderna. Puttinutt, klänningar och puderrosa till nu en svart oversize sliten jeansjacka med massa hål i som hänger framför mig på ställningen. Förändringar är ju kul! Idag sätter jag på mig det jag tycker är snyggt och mixar gärna stilar på alla möjliga sätt! Idag har ja bytt till rosa kjol igen! ;-) Mkt som hänt i de här rummet, ja menar tänk att de är här jag haft min free zone i 16 år! Ljusrosa tapeterna med silvriga fjädrar. Haha, minns fortfarande när vi flyttade hit och skulle för första gången få egna rum och välja inredning själva.. 6 år gammal. Det må vara 16 år sen men samma känsla när jag kliver in i rummet som då, hemma. Kläder överallt upphängda som jag nu ska försöka få med mig tillbaka i Milano...hur det nu ska gå! Jag har ju mer än en vecka på mig att packa om o packa rätt! Imorse satt vi framför nyhetsmorgon och jag låg o mös med min katt. Guldstund! Ikväll ska ja sätta på mig träningskläder med en podcast i öronen och gå ut på landsbygden och bara gå och gå och ta in all svensk sommar jag kan få på 8 dagar. 

 

 

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas