Veronica Antonino

// Sista lördagshänget på balkongen //

Sista lördagshänget på den här balkongen! Tänk att det redan har gått 3 månader här, 3 månaders kaffe drickande just här i morgonrocken. Vi har flyttat ut vårt matbord ut på balkongen eftersom det är för varmt för att sitta inne! Sommaren är här på riktigt och vi pendlar mellan 28-32 grader varje dag (!) Fått massa färg och fräknar efter allt för mycket tid på balkongen, snittar 3 podcasts varje dag och kan ingenting än att älska det! Nästa helg flyttar vi till vår lägenhet och inga studentrum. Längtar! Närmare stan och ett mer poppulärt område! Just nu bor jag i Inganni, nära San Siro men ca 15 min med metro till Duomo! Funkar fint but better tings are coming up :-)

Jag har älskat min tid här utan tvekan men jag kan inte vänta tills att ha en hel lägenhet med vardagsrum osv! Ha egna stekpannor, större ytor osv. Dom små detaljerna som gör ett hem till ett hem :-) 

Vänner och bekanta börjar successivt att lämna Milano för att avsluta sina intenships här och återvända till sina studier i sina hem-land. Nästa helg börjar jag också ett nytt kapitel här i Milano och jag kan inte vänta tills jag kan börja. Igår kväll hade jag me-time! Så viktigt! Som ja tidigare berättat så är jag omringad av människor dygnet runt förutom när jag sover...dvs i mitt lilla rum där jag helst undviker att sitta i. Jag har alltid varit på språng och alltid varit omringad av människor så länge ja kan minnas! MEN, att sitta ensam med sin nygjorda frulle, sippa på de nybryggda kaffet och stoppa hörlurarna i öronen för att lyssna podcast och jobba på brännan ÄR underskattat! Fan va viktigt det är att lyssna på sig själv och ta det lite manana manana ibland! 

Påtal om manana manana! Efter me-time igår o hade precis gjort mig i ordning för att lägga mig redan vid 22 så ringer en kompis! 30 min senare trippade jag på all kullersten i Navilgi i klackar mot MAS, två Gin & Tonic sen var de basta! Hemma innan 01. Kompromiss ;-) Tog igen förlorad me-time hela förmiddag på balkongen.

Såhär har hela förmiddagen sett ut - snittat 3 podcasts denna vecka i denna ställning. Nu är det skugga över balkongen så jag ska möta upp Ambra och hitta på nått! Hade egentligen velat åka till en annan stad idag! Kanske lyckas övertala dom.. Ha en fin söndag vänner! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas