Veronica Antonino

// I'll get us through the checkpoints //

Beautiful Rome, You are truly a historical place and I have nothing but love for you.

 

Hej på er! Ni få som inte har gett upp på min blogg än... jag vet...jag tar rekord i sämst bloggare men vem fan har tid med fritid nu för tiden när vuxenlivet kommer ikapp. Jag hoppas alla där hemma mår bra, jag kommer hem snart under jul och räknar ner dagarna på väggen med vit krita. 10 dagar av att absolut inte göra någonting och måsten, bara umgås med min familj och bästisar, jul baka och få hänga i flickrummet där det är nolltolerans mot stress. Pussa på min katt och sträck kolla på julfilmer med mina syskon. 

 

Idag är jag ledig och eftersom jag fått skäll av mina vänner att jag aldrig skriver nått här inne så gör jag det här inlägget för er! Jag har tänt upp lägenheten med massa ljus och precis gjort ordning frukost, sippar på kaffe och har absolut ingenting för dagen planerad...den känslan är obeskrivlig. Jag har varit inne på La rinascente och hittade Yankee candles hörnan! Lyckan då ni! Jag köpte direkt black cherry ljuset, spelar ingen roll vart jag bor i världen, så länge min lägenhet luktar Black cherry så känns det helt plötsligt mer hemma. Har haft de här ljuset sen min första lilla etta i Västerås för ett annat liv sedan, den där lägenheten...min gamla freezone...När flyttade hemifrån för första gången när jag var 17 år. Tänk vad tiden flyger. Vem var man ens då och hade man vetat hur ens framtid såg ut så hade jag ville klappa mig själv på huvudet och bara säga till mig själv att ta det lite lugnt för ett tag. Saker löser sig alltid, tiden har en sån effekt. Du kommer vara vuxen för resten av livet. 

På senaste tiden har jag varit på vift, har jag inte varit på jobbet så har jag varit i Torino, Rom etc etc. Jag jobbar 5 dagar i veckan, kliver upp vid 04.30, precis som dom 3 senaste månaderna. Tiden flyger fortfarande än någonsin. Det känns som igår jag skrev på kontraktet för bvlgari. Jag har hittat ett gym här i närheten som ska vara bra, lite old school men det är väl i och för sig hela Italien, dom har ett spa med jacuzzi, hamam spa, bastu etc...duschrummen är edeniska som i orange is the new black och vill man vara med på ett pass så måste man ringa in och boka! Jag frågade om dom inte hade en app och dom kollade på mig som om jag var ifrån någon annan planet. Det är väl så! Ni där hemma i Sverige ska veta hur mycket mer framåt vi är, Sverige ligger före det mesta och är framtiden. Jag går bakåt i tiden för att få erfarenhet att hamna 3 steg framåt i framtiden. Jag vill ha all typ erfarenhet här i livet. Rom var fantastiskt, sätta sig på ett tåg mot ännu ett äventyr. Spelade 2 låtar på repeat av 3 timmar på tåget: 

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas