Veronica Antonino

UPDATE / FASHION WEEK.

Jag har ju turen att bo i området Solari där dom flesta showroomen ligger (jag bor ju i samma byggnad som ett) och såhär såg de ut utanför oss när folk väntade in Kendall, Bella, Gigi m.fl. efter showen. Ballt! Skulle kanske har bjussat på kaffe i farten på g till jobbet ? ;-) 

 

Darnings, vem är man ens?! Här inne skriv de inte mycket av anledningar som att... idag 4 oktober börjar jag bearbeta min senaste månad som har innehållit fashion week och jag vet inte hur många timmars övertid de blev på jobbet. Jag har så mycket att skriva och berätta att de krävs nästan ett eget inlägg. Jag har gått på rutin, knappt haft tid och ställa mig framför spegeln, inte hunnit känna efter men nu börjar jag landa igen. Vi har haft så mycket gäster och events så vi stupat, vi har anordnat bland dom största festerna i Milano med dom allra hetaste kändisarna och journalister. Det har varit en upplevelse i sig, även om jag inte personligen var inbjuden så fick jag ta del av hela festen även om jag var på så att säga "den andra sidan.." hehe. Där stod jag och delade ut prosecco i timmar och svettades lika mycket som dom när dom blev berusade och körde sina dans moves som snärtade till min bricka då och då med dyra glas fyllda med prosecco och gav mig hjärtinfarkt(er)! Där stod jag, Veronica Antonino, som alltid drömt om ett sånt här liv och en sån här fest att bli inbjuden till. Ja...jag försöker se de såhär...jag fick vara med i ett och annat och fick erfarenhet ifrån båda världarna helt enkelt. Så man kan väl nästan säga att jag har stått på dansgolvet och dansat och svettas (läs: försökte ta mig ut ifrån dansgolvet med plockmat, prosecco och disk i mina händer utan att falla så ja) med dom hetaste kändisarna! Även om jag inte var klädd, hade den senaste modellen av en bulgari väskan och ny fönat hår.....så var jag iallafall där och stod med mina fantastiska kollegor i våra inte lika mycket fantastiska bruna arbetskläder och ville aldrig någonsin att de skulle bli fashion week igen... hehe. Vi förvandlade showroomet på hotellet till restaurang för en dag. Och där sprang jag och serverade ytterliga vackra uppkläda par precis som en romantisk italiensk film mer singel än någonsin. 

 

Vi har skrattat oss till sömn och andra dagar har vi gråtit. Känslor har varit som en berg och dalbana, stressen har pulserat kontinuerligt och vissa dagar har de har varit på topp och ibland har det gått neråt och så är det bara, ibland orkar jag inte heller vara på topp och ibland undrar varför jag inte bara kan vara en sån som nöjer sig med allt de där bekväma, bo nära sin familj, hålla sig till ett land och bara ha det där enkla livet som om de känns som om alla där hemma har...men så är inte fallet, jag är ju inte född till det och har accepterat de för länge sen, men ibland är jag också trött, trött på att vara en stark 21 åring som tror jag kan ta den här världen med storm. Att alltid vara på 100% och aldrig vika ner, som sagt toppar och dalar senaste månaden - Jag har saknat min familj, mina vänner och det där bekväma livet när man inte måste stå halvt ensam i den där stormen som blåser upp. Den senaste månaden har fan saker inte alltid varit lätta helt enkelt och min mamma bokade en biljett hit om ca 1,5 vecka! Så att vi bara ska umgås med varandra i 4 dagar och fira min födelsedag. Hon den där som får en hel igen. Spelar ingen roll vart vi befinner oss, hon är mitt hem.  

 

 Hur som helt! Nu börjar hösten på riktigt här i Milano! Oktober är redan här och alla som känner mig bara vet hur mycket jag älskar Oktober och höst! Jag har nu bytt dygnsrytm och jag börjar nu klockan 06-07 om morgorna istället för kvällar. Mycket annorlunda men oj så underbart det är att sluta klockan 15.30 istället för 02 på nätterna. Jag äter frukost igen (även om de är lite halv snabbt ca halv sex på morgonen till en podcast och stora puffiga ögon som tar timmar och lägga sig) sen tar mig till jobbet i ett mörkt, sovande Milano för att göra i ordning frukost till soluppgång och nyvakna gäster som dricker sitt morgon te och cappuccinos, pratar lågt, läser tidningar och vi tänder ljus omkring oss. Kontraster. Nej nu kör vi nya tag och välkomnar Oktober! Kram på er! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas