Veronica Antonino

SHADES OF GREY.

Vogue Italia September / Selfie / YSL-dreaming. 

Vänner! Jag är usel på att skriva i dagsläget. Mina dagar ser lika dana ut och jag jobbar i stort sätt hela tiden och oj vad jag lär mig så mycket nytt. Just nu har jag 3 lediga dagar på sträck som tack för att jag jobbat mina tidigare lediga dagar. jag slog nytt rekord i sovmorgon ...jag vaknade 16.30 här om dagen, förstår ni då hur trött jag var... Haha vad hände med morgonmänniskan och cape diem? Så är det. Jag har vänt upp och ner på rutiner eftersom jag har skrivit kontrakt på 6 månader för att min framtid ska tacka mig här i Milano. I feb börjar jag plugga till stylist här och jag kan inte vänta tills jag äntligen får sätta igång. Att få göra sånt som jag alltid velat göra! Jag gör detta mot mig själv för att min framtid ska tacka mig ekonomiskt och med erfarenhet... jag vet att den tar en väldigt långt här i livet. 

 

Hur som! Hur mår ni? Jag gör mig mentalt redo för modeveckan som börjar imorgon här i Milano! Jag ser redan på gatan utanför oss hur det börjar starta. Modeller som springer på kastningar och butiker staplar upp. Kändisar postar instagram-storys hur som är på g till modestaden och hotellet gör sig redo där jag jobbar. Det här blir en intensiv vecka hörrni! Men också så väldigt kul!

Tiden tickar på och vi är halvvägs inne i September, fashionweek är tecknet på att hösten ligger bakom hörnet! Det har blivit kallare om dagarna och det pendlar det mellan 20 grader, det blåser friska vindar, träden börjar få nya nyanser, folket har satt på sig trenchcoats, boots, stövlar och skyltfönster har förvandlats till allt som har med hösten att göra och frontar om nytt! HÖST! Jag är ju en höst-älskare! och varit sen förevigt! På alla sätt. Många av mina bästa vänners födelsedagar (inklusive min ;-)...är på g och så mycket händer! Har bytt ut mitt kaffet till olika smaker på tea, köpt doftljus, filmkvällar med min roomie med täcken och kuddar invirade. Igår gick vi runt och unnade oss nytt smink, ansiktsmasker och gick ut och käkade koreanskt! (ny favvo!) Vi är rätt trötta på pizza, pasta här...haha. På nått sätt får man försöka hitta nya rutiner även om det betyder nya tider på dygnet osv. Hälsa kommer alltid först och jag försöker fortfarande göra nått litet varje dag för att ta hand om min kropp eller hälsa! Den tar hand om oss varje dag och dygnet runt så det minsta vi kan göra för vår kropp är att försöka ge den någonting bra och positivt. Sen att strosa runt i Via Monte Napoleone och behöva window shoppa inte alltid är det bästa för själen...eller plånboken - MEN är inte det här dom mest vackraste stövlarna ni någonsin sätt? Dom kommer ifrån Saint Laurent och kostar 80.000, all covered med kristaller... Unna själen vare ja? o veta hur snygga dom kommer vara på?...innan ens tanken är tänkt så drar någon iväg mig innan jag snart sitter inne i skyltfönster. Men jag antar att de hör till Milano - Här förälskar vi oss i materiella saker istället för människor....Nästan! Ha en fin vecka! :-)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas